2777
2789
من و شوهرم دقیقا هم قدیم هر دو حدود 170 هستیم. این دلیلش هست که چون شوهرم قد بلند نیست اینطوریه؟

۱۷۰ هم خیلی کوتاه که نیست اخه

الان چنده قد بچه تون؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا مکمل هایی که باید بهش بدم چیا هستن؟

ببر دکتر بده سر خود ندی بهش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

دوستان طبق نظر دکترتغذیه قدفرزند در24 ماهگی تمام هرچقدرباشه درسن بلوغ دوبرابرمیشه ( 80سانت میشه 160)

یا میانگین قد پدرومادر+

(برای پسرها +5تا7 سانت)

(برای دخترها -5تا7سانت) 

پسرمن هم اول نموداربود گفتن بهش بیشتربرس من تخم مرغ،تخم بلدرچین دادم،بادام وگردو یاحریره بادام+معجون شیروعسل وگردو وبادام وموز

هم قدمیگیره هم وزن

شیره انگورعالیه

خرما وعسل باسیر عالیه

پرهیز ازبرنج وخیاروگوجه وغذاهای طبع سرد

برعکس میتونین پودرسنجد(استخوان سازه وقد روبلند میکنه)+شیروعسل ودارچین روبه کودک بدبن 

من انجام دادم بردم خانه بهداشت رشد قدی خیلی عالی بود 

پول دکتر ندارم بیمه شم تاریخش تموم شده میخوام از داروخونه بخرم

آهن فرودرآپ ایرانی بده روش نوشته از داروخونه هم بپرس دوزش رو 

ویتامین هم مولتی +زینک یورو ویتال رو بده شربته به صرفه ست و عالیه توش زینک و تمام ویتامین ها رو داره الان وقت رشدش هس براش ضروریه

تانریم امودوم سنه باغلیدی...