2777
2789
عنوان

کایروپراکتیک😢

59440 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوبین

بچه من دیسک کمر دارم برا معالجه میخواستم برم پیش یه دکتر که کارش کایروپرکتیکه زنگ زدم یه جا وقت گرفتم تو پونکه مطبش میگه جلسه ای 150 میگن حداقل ده جلسه باید بری تا نتیجه بگیری

میترسم برم جواب نده پولمم هدر بره😢ده جلسه تقریبا 1500 میشه .دکترای دیگه م همین هزینه رو میگیرن یا این دکتره زیاد میگه .تازه میگه کارت خوانم ندارن باید پول نقد ببرم😐😐😐

عزیزم من یه کلینیک عالی سراغ دارم برای کایروپراکتیک به اسم کلینیک سینوهه خیلی عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

وای تورو خدا نرو لطفا . مامان من سر خوردگی مهره داشت میرفت . چقدر هزینه کرد رفت بهتر نشد تازه برای جراحی اقدام کرد رفت ام آر آی داد فهمیدیم پایه مهره اش رو شکستن . حالا دنبال شکایت از اون دکتره هستیم . چقدر جراحیش به خاطر اون شکستگی مهره طولانی و سخت شد خیلی اذیت شد طفلی 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تورو خدا نرو لطفا . مامان من سر خوردگی مهره داشت میرفت . چقدر هزینه کرد رفت بهتر نشد تازه برای ج ...

واقعا😢😢😢چقدر بد بنده خدا مامانت چقدر اذیت شده دیگه هزینه اش هیچی😢

هزینه هارو تماس بگیرید ازشون سوال کنید

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷   تلفن تماس :  02126701272

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

باسلام 

کایروپراکتیک ماساژ نیست ( در حقیقت اسم کایروپرکتیک برگرفته از یک کلمه یونانی به معنی "ا نجام شده با دست "است). این روش درمان به عــنوان "تنظیم کننده (adjustment) " یا " مهارت دستکاری (manipulation) " شناختـه شده است . هدف از دستکاری بدن با این شیوه ، رهایی از درد یا گرفتگی و بهبود عملکرد سیستم عصبی، مفاصل و ماهیچه هاست .

سلام ببخشید دیسک کمرتون خوووب شد؟ کدوم مهره ها هستن خقیفه؟

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...