2821
2789
مواد غذایی و شوینده و خشکبار

بابا پولدار

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشیدانشجوپزشکی حتما تحت هرشرایطی باید رشته اشو عنوان کنه😁

مرسی

مورد داشتیم تصادف شده طرف گفته من دانشجوی پزشکی ام برید کنار شروع کردن مسخره کردنش

بعد از خوندن اون دیگه مسخره کردنمون تو تاپیک معرفی شغلمون برام یه چیز محتمله

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دستیار دندونپزشک

سوالی داشتم

دندان که قاب میذارن

کمی از بالا میخوره بهش دندون هام

چاره داره؟؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

عزیزم ببخشید یه سوال داشتمممکنه یه نفر علوم پایه رو پاس نشه یا اکثریت قبولن؟

منظورتون ازمون علوم پایست؟

۹۹ درصد قبولن

چون سوالات تکراریه و قطبیه و خیلی راحته

من خودم پکیج سیب سبزو یه هفته قبل ازمون شروع کردم😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

شریکم با مادرم

مامانت گنگش بالاست

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

اگه میشد الان دانشجو فیزیوتراپی بودم یا حداقل سالن خودمو داشتم هنوز نشد دل و دماغشو ندارم

حتما شروع کن عزیزم حالتو خیلی خوب میکنه ادم از این رو به اون رو میشه😍

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز