2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوم شما چرا نشستی اون بیاد حرصت بده ... بچه ها رو هم بنداز سرش برو طلاق بگیر ... کار پیدا کن ... یکبار زندگی میکنی چرا میزاری یک موجود حقیر برای ادامه زندگیت تصمیم بگیره ... بلند شو از بند وابستگی بچه هات خلاص شو ... حرص میخوری اونها رفتن بیرون ... جلوی چشم شوهرت تو هم حاضر میشدی میگفتی میرم پیاده روی میرم بگردم ... بچه رو میخوای چیکار بنداز سر پدر و مادرش که موافق ازدواج دومش بودن ... چطور این شرایط ظالمانه و بیرحمانه را تحمل میکنی چطور رفته زن گرفته دو تا بچه داره رو باهاش رابطه برقرار میکنی ... تو خونه یا باشگاه ورزش کن نیاز جنسیت رو بکش ... همون موقع که بچه ها رو برد بگرده تو هم ساکت رو میبستی میرفتی پیش خانواده ت میومد میدید تو نیستی اونی که حرص میخورد اون بود نه تو ... یکبار زندگی میکنی دوباره میتونی ازدواج کنی و بچه دار شی ... به خودت افراطی برس خوشگل و خوش هیکل شو ... عمرت رو گذاشتی بچه های مردی رو بزرگ میکنی که ولت کرده زن صیغه کرده ... گرگ زاده عاقبت گرگی شود ... خودت رو رها کن از این بند وابستگی

عزیزم دیدم پیامم رو لایک کردی ... لطفا از خودت خبری بده؟ هنوز تو اون وضعیت هستی نمیخوای یک اقدام جدی انجام بدی؟

زنداداش من با 2 تا بچه طلاق گرفتن 5 ساله نیومده حتی بچه ها رو ببینه ... شوهری هم کرد که دهن همه باز موند ... برادرم کارمند بود زنش رو دوست نداشت مدام خیانت میکرد ... زنداداشم الان با کسی ازدواج کرده که چند تا خونه و مغازه داره شوهر جدیدش قد بلند و هیکلی و مردونه خیلی هم ظاهری هم مالی از برادرم بهتر است ... کلی دو تایی برای هم استوری های عاشقانه میزارن ... بچه دار هم شده تازگی

زنداداشم از اونها بود که خانواده ش میگفتن تحمل کن بالای سر بچه هات باش زن دوم هم گرفت کاریت نباشه اما الان خوشبخت شده غرق پول و عشق و محبت شده

برادرم هم زن گرفت زنش هم زن خوبیه برای بچه ها مادری میکنه

بلند شو و با رفتنت مشت محکمی دهن شوهر هرزه ت بزن ارزشت بالاست

عزیزم دیدم پیامم رو لایک کردی ... لطفا از خودت خبری بده؟ هنوز تو اون وضعیت هستی نمیخوای یک اقدام جدی ...

سلام عزیزم،حرفات همه درسته هیچکس حقش نیست اذیت بشه تااین حدولی بچه های من متاسفانه خیلی به من وابسته هستن یک ساعت هم ازم نمیتونن دورباشن به خاطرهمین نتونستم ول کنم برم وگرنه حال روحیم اصلاخوب نیست.

سلام عزیزم،حرفات همه درسته هیچکس حقش نیست اذیت بشه تااین حدولی بچه های من متاسفانه خیلی به من وابسته ...

اگر موندی هم فکر کن طلاق گرفتی با 2 تا بچه ت زندگی میکنی شوهر نداری اونموقع چیکار میکنی برو باشگاه حتما یا تو خونه فیلم دانلود کن ورزش کن یاد با یکسری اپلیکیشن ها میتونی تو خونه کسب درآمد کنی اطلاعات روزت رو بالا ببر یاد بگیر هوش مصنوعی چی هست کار باهاش رو یاد بگیر با همون گوشی تو دستت خودت رو آپدیت کن مهارتت رو بالا ببر

اصلا انگار شوهر نداری اومد خونه هم محلش نده باهاش حرف نزن خودت رو سرگرم نشون بده کتاب بخر بخون هر وقت اومد خونه خودت رو مشغول مطالعه نشون بده یک کاری کن کنجکاو بشه دنبالت بیفته نیفتاد هم خودت رو بالا میکشی ... برای خرید خونه پیام بده تا لازم نشده اونم کوتاه باهاش حرف نزن اصلا اومدن و رفتنش برات مهم نباشه

مگه نمیگی به خاطر بچه هات موندی پس شاد باش و با روحیه تا موندنت براشون فایده داشته باشه خودت رو بالا بکشی و با کلاس بشی یک زن دیگه بشی اهل مطالعه اهل یادگیری اهل ورزش شوهرت هم اون زن پاپتی سطح پایین رو ول میکنه

حتما از خودت برام بنویس زندگی تو من رو خیلی درگیر کرد و عمیقا ناراحت شدم دوست دارم باهات همفکری کنم