2789
من خیلی دوسش داشتم اونم سواستفاده کرده تازه فهمیدم چندبارزن صیغه کرده ومن خبرنداشتم.

وا چقد ازین جور مردا بدم میاد واقعا

خب اون دوست نداشته و به اجبار باهات ازدواج کرده؟

متعهد به یه نفر پس لطفا آقایون درخواست ندن💍 هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چقد ازین جور مردا بدم میاد واقعا خب اون دوست نداشته و به اجبار باهات ازدواج کرده؟

نه یه سال باهم دوست بودیم،عاشق همدیگه بودیم ولی واقعانمیدونم عشق وعاشقیش فیلم بوده یاواقعی

ای وای عزیزم،این که ناراحتی نداره

از جا دیگه هم دلم پره

کلا آدم ساکتی ام حرف نمیزنم در حد دو سه کلمه شاید یا اینکه کسی باهم رودرو سوال بپرسه مخاطب قرارم بده البته منظورم تو مهمونی هاست خونواده شوهرمم هر چند هفته یکبار دورهمی میگیرن دیشب اونجا بودیم بعد مهمونی کلا دلم میگیره نمیشه هم نرم

نه یه سال باهم دوست بودیم،عاشق همدیگه بودیم ولی واقعانمیدونم عشق وعاشقیش فیلم بوده یاواقعی

خب شاید جدیدا بهش بی مهری میکنی یکم تو بیشتر براش خودتو لوس کن کاری کن عشق بینتون کامل از بین نره چون بچه هات آسیب میبینن عزیزم ما همیشه میگیم این زنه که خونه رو مدیریت میکنه اگه زن ببازه اون خونه دیگه خونه نیست گلم :)

متعهد به یه نفر پس لطفا آقایون درخواست ندن💍 هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

از جا دیگه هم دلم پره کلا آدم ساکتی ام حرف نمیزنم در حد دو سه کلمه شاید یا اینکه کسی باهم رودرو سوال ...

منخودم هم آدمساکتی هستم،الان چون باردارهم هستی حساس شدی

خب شاید جدیدا بهش بی مهری میکنی یکم تو بیشتر براش خودتو لوس کن کاری کن عشق بینتون کامل از بین نره چو ...

آخه عزیزم،رفته روی من زن صیغه کرده،دوتابچه داره ازاون،همیشه پیش اونه،من دارم روانی میشم به خدا

آخه عزیزم،رفته روی من زن صیغه کرده،دوتابچه داره ازاون،همیشه پیش اونه،من دارم روانی میشم به خدا

منم بودم ناراحت میشدم عزیزم ولی سعی کن بکشونیش سمت خودت اینطوری برای بچه هات حداقل خوبه اگه طلاقت میده طلاق بگیر چی بگم والا

منم بودم ناراحت میشدم عزیزم ولی سعی کن بکشونیش سمت خودت اینطوری برای بچه هات حداقل خوبه اگه طلاقت می ...

طلاق میده ولی میگه بچه هارونمیدم بهت،ادمی همنبست که بچه بتونه نگهداره

طلاق میده ولی میگه بچه هارونمیدم بهت،ادمی همنبست که بچه بتونه نگهداره

معتادی چیزی نیست؟

بعد بچه هات چند سالشونه؟

نه معتادنیس،دخترم۶،پسرم۸

خو دخترت که تا 7 سالگی میتونه پیش تو باشه ولی پسرت نه بعد طلاق

اگه معتاد بود کلا بچه ها رو میدادن به تو ولی نیس دیگه

خو دخترت که تا 7 سالگی میتونه پیش تو باشه ولی پسرت نه بعد طلاقاگه معتاد بود کلا بچه ها رو میدادن به ...

نه معتادنیس،ولی کاش معتادبودولی اینجوری ولگردواشغال نبود

نه معتادنیس،ولی کاش معتادبودولی اینجوری ولگردواشغال نبود

آره والا عزیزم

آره والا عزیزم

حالا خودتو خیلی ناراحت نکن عزیزم بخاطر بچه هات تحمل کن ان شاالله خدا کمکت میکنه منم دعا میکنم برات قشنگم :)