2789
از شلوغم اونورتره . کلی خاله و عمو داره و بچه هاش اووووووو. اما ما خیلی کمیم یعنی واسه عروسیم به زور ...

واسه بعد عروسی خوبه😁

هر شب پاگشایی میری خونه یکی البته ما رسممون اینه بعد عروس خونه همه دعوتیم واسه پاگشایی 😴😁😁

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
دقیقا همسر منم همینو بهم گفت😝 بهم گفت نتونی بگیری بهشون فشار نیار ولی همون وسایل آشپزخونه ۸ تومن ت ...

عه چه خوب . ایشالا همیشه همینجوری خوب بمونن. من که به جهیزیه خیلی زیاد و پول خرج کردنای الکی اعتقاد ندارم . هر چیز جای خودش. لوازم ضروری و جنس خوب خب ادم میبره دیگه. چه لزومی داره الکی بیچاره پدرامونو زجر بدیم. هرچند 15 میلیون وام ازدواجم کم نیس که بیچاره ها باید پس بدن. ما چهار تا بچه ایم 3 تا دختر و یکی پسر. الان خواهرای دیگه منم بیچاره باید شوهر بده . خیلی سخته خب.اونم با این وضع مالی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واسه بعد عروسی خوبه😁 هر شب پاگشایی میری خونه یکی البته ما رسممون اینه بعد عروس خونه همه دعوتیم واس ...

ما همون روز که عقد محضری کردیم . خواهر برادرا و پدر مادرشو دعوت کردیم . کلی هم پذیرایی کردیم. الان بعد مامانش باید خواهرا و برادراش دعوت کنن. واس استرس دارم خجالتم میاد

عه چه خوب . ایشالا همیشه همینجوری خوب بمونن. من که به جهیزیه خیلی زیاد و پول خرج کردنای الکی اعتقاد ...

آخی جونه دلم

ایشاالله خوشبخت میشی

خیلی طرز فکرمون نزدیکه به هم

ما هم ۴ تا خواهریم بچه اولم خیلی فکرم مشغول خواهرای دیگمه چون اونام تقریبا سنشون نزدیکه واسه ازدواج😀😀😍😍

من تک فرزندم 

آخی از یه لحاظ خوش به حالت . اما از یه لحاظ دیگه خواهر و برادر داشتن خیلی خوبه. من که خواهرام کلی واسه عقدم کار کردن. البته دست خود آدم که نیست. از شما که پنهون نیست توی تایپیکام گفتم 4 ساله بدون دلیل یائسگی زودرس دارم و باردار نمیشم همسری از اول بدون مشکل قبول کرده و خانوادش نمی دونن . البته منم یسری شرایطشو قبول کردم. اما خب توکلمون به خداست. من که ازخدامه حتی یه فرزندم هست داشته باشم. واسم دعا کنید عزیزدل

ما عقدو تو محضر کردیم ولی رسم داریم جشن میگیریم

ما جشن جدا نگرفتیم که الکی هزینه شه و توی خونه هر کی اومد رقص و ... بود. منم ارایشگاه خیلی خوب رفتم و موهامو و صورتمو درست کردم .همه چیم گرفتیم . جشنو گذاشتیم سال دیگه مفصل عروسی بگیریم

ما همون روز که عقد محضری کردیم . خواهر برادرا و پدر مادرشو دعوت کردیم . کلی هم پذیرایی کردیم. الان ب ...

ما هم اینجوریم هم دوران عقد پاگشایی داریم هم بهد عروسی

ولی دوران عقد فقط فامیل درجه ۱ پاگشایی میکنن

بعد عروسی بقیه دعوتمون میکنن واسه پاگشایی😉

ما جشن جدا نگرفتیم که الکی هزینه شه و توی خونه هر کی اومد رقص و ... بود. منم ارایشگاه خیلی خوب رفتم ...

من عقدم ساده بود ولی دوس ندارم عروسی بگیرم

چون اصلا مسافرت انچنانی نرفتم دلم ماه عسل عالیییییی میخواد 

دلم میخواد هزینه ای که واسه عروسی میکنیم نصفشو واسه خوشی خودمون و مسافرت بکنیم😝

ما جشن جدا نگرفتیم که الکی هزینه شه و توی خونه هر کی اومد رقص و ... بود. منم ارایشگاه خیلی خوب رفتم ...

ما تو جشن نامزدی تو سالن گرفتیم به مهمونا کباب دادیم البته بعضیها اردک میدن

ما هم اینجوریم هم دوران عقد پاگشایی داریم هم بهد عروسی ولی دوران عقد فقط فامیل درجه ۱ پاگشایی میکنن ...

منم فکر کنم توی عقد فامیلای درجه یک میکنن. بقیه هم میتونن عقد دعوت کنن یا عروسی . اما بقیه فامیلا مجبور نیستن میتونن هم نکنن. وای عروسی چقدر دردسر داشت و نمیدونستم . مجرد بودم داشتم حال می کردما خخخخ