2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

284 بازدید | 12 پست

دوستان بنظرتون بهترین بیمه تکمیلی برای هزینه های ناباروری ک هزینش هم خیلی زیاد نباشه کدومه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

شرایط بیمه ی سامان رو یه بررسی بکن.

درمان نازایی رو نمیدونم عزیزم ولی برای خودم دنبال بیمه تکمیلی بودم شرایط بیمه سامان از بقیه بهتر بود

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط بیمه ی سامان رو یه بررسی بکن. درمان نازایی رو نمیدونم عزیزم ولی برای خودم دنبال بیمه تکمیلی ب ...

باشه مرسی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شرایط بیمه ی سامان رو یه بررسی بکن. درمان نازایی رو نمیدونم عزیزم ولی برای خودم دنبال بیمه تکمیلی ب ...

هزینه سالیانش چقده؟

هزینه سالیانش چقده؟

طرحی که من انتخاب کردم سالی یک و نیم میلیون بود. یه لحظه اگه صبر کنی از پوشش قرار دادش عکس میگیرم میفرستم واست عزیزم

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
طرحی که من انتخاب کردم سالی یک و نیم میلیون بود. یه لحظه اگه صبر کنی از پوشش قرار دادش عکس میگیرم می ...

باشه گلم

نیوا جان بیمه دی خوبه پرسیدم تا سه ونیم میلیون گفتن پوشش میدن،چرا نمیری جهاددانشگاهی ۸۵ درصد تخفیف آ ...

عزیزم مرسی بیشتر برا آزمایشات و یونو میگم ک شاید جای خصوصی برم.جهاد دانشگاهی بنظرت خوبه؟لاپرا و هیسترو میکنن اونجا؟

عزیزم مرسی بیشتر برا آزمایشات و یونو میگم ک شاید جای خصوصی برم.جهاد دانشگاهی بنظرت خوبه؟لاپرا و هیست ...

تا الان که اونجا بودم خوب بوده دکترهاشونم خوبه،آره فک کنم انجام میدن،این شماره اونجاست اگه خواستی تماس بگیر بپرس ۳۸۲۲۷۲۴۲ 

اینم شماره حسابداری و پذیرش ۳۸۲۲۷۲۴۳