2777
2789

اینایی که بسته بندی هستن قابل اعتماد نیستن، چون استویا خالص نیس و افزودنی داره باعث جهش شدید و بالای قند میشه برای کسانی دیابت دارن خطرناکه (مثل برند بیلو که خیلی معروف شده) اما خودِ گیاه استویا مشکلی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که بسته بندی هستن قابل اعتماد نیستن، چون استویا خالص نیس و افزودنی داره باعث جهش شدید و بالای ...

من تواینستا دیدم همین مارک بیلو روبا دستگاه تست قند تست کرد و گفت باعث جهش قند نمیشه چندتا از اینایی که پیج رژیمی دارن

من تواینستا دیدم همین مارک بیلو روبا دستگاه تست قند تست کرد و گفت باعث جهش قند نمیشه چندتا از اینایی ...

ببخشید من تازه پیامتونو دیدم، منم تو اینستا دیدم یه آقایی تست کرد و در کمال تعجب جهش قند شدید رو نشون میداد، اسمشو یادم نیست، متاسفانه خیلی ها راستشو نمیگن به خاطر تبلیغات و پولی که میگیرن، من چندتا پیج دارم که آموزش آشپزی سالم و رژیمی دارن که دقیقا اونا این برند و محصولاتش رو تبلیغ میکردن و منم اعتماد کردم مدتی استفاده میکردم که به طور اتفاقی کلیپ تست اون آقا رو دیدم، حتی یادمه کلیپش رو برای یکی از همون پیجا ارسال کردم نظرشو پرسیدم اما جواب نداد با اینکه دیده بود