nilma مدیر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 عنوان انتخاب اسم پسر با حرف (ن) | مشاهده متن کامل بحث + 11220 بازدید | 53 پست اسم دخترام نادیا و نِلیا هست.برای پسرم دنبال اسم میگردم.....یه اسم که اینترنشنالش هم اوکی باشه.چون من و همسرم و دختران با ن شروع میشه از مامان. فکر کنم بهتره پسرم هم با ن باشه دیگه.ولی متاسفانه اسم پسرونه که به دل بشینه با حرف ن خیلی نیست ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹) 1397/02/19 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 آره قشنگه ولی مثلا بین مردم ما پسرای ۳۰ ۴۰ ساله اسمشون نامداره😁 میترسم قدیمی باشه اره يكم قديميه😬مثلا به ني ني بگو نامدار اغووو كن يكم ناجوره😬 کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
خُدايِ_جَذابيت عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 نوین نوشیار نورهان نیاسان نیکان نعیما نیهاد نياسان بزاره بعد نيسان صداش ميزنن،نيسانِ آبي يا قرمز🧐😆 تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
پگاه44 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 9994 نوید،نامی،نیکان مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
almass عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 264 متوجه نشدم منظورتونو منظورم واضحه عزیزم. پرسیدم اسم پیامبرتون چیه؟ مانی اسم یکی از پیامبران تون نیس؟ البته مطمئن نیستم ها عزیزم واس همین دارم سوال میکنم ازتون.
گلي_خانوم_هستم عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 2914 نيما و نويان بهتر از همشه ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
سوفی_آمونسن عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 762 نویان.نیروانا.اسمایی هستن که هم میشه رو دختر گذاشت هم پسر