2821
2789
عنوان

ما توی عقد

391 بازدید | 19 پست

8ماهه از عقد میگذره حدود چهارماه نامزدبودیم و دوسال دوست.. شناخت کامل داریم ازهم... چند وقت قبل ازعروسی تصمیم گرفتیم ک رابطه کامل برقرار کنیم.. بعد ازرابطه من داستان و ب خاهرشوهر و مادرشوهرم گفتم... چون باخودم گفتم نکنه بعد عروسی بپرسن بذار بدونن... بنظرتون حرکتم زشت بود؟ که گفتم بهشون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا باید جزئیات زندگی جنسی و خصوصی خودت واسه کسی تعریف کنی اصلا یک درصد هم برای خودت شان و شخصیت قایل هستی؟ با هر کی بودی هم به کسی ربط نداره تازه با شوهرت بودی بعد میری تعریف میکنی بک لحظه برای خودت اعتماد به نفس و شخصیت هم قایل شدی قبلش؟

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

ب اونا ربطي نداشته ب نظرم😑ولي رابطه قبل عروسي اشتباست

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

از اول خودتو بردی تحت نظر و فرمان خواست اونا آتو دادی دستشون

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز