2777
2789
عنوان

ما توی عقد

397 بازدید | 19 پست

8ماهه از عقد میگذره حدود چهارماه نامزدبودیم و دوسال دوست.. شناخت کامل داریم ازهم... چند وقت قبل ازعروسی تصمیم گرفتیم ک رابطه کامل برقرار کنیم.. بعد ازرابطه من داستان و ب خاهرشوهر و مادرشوهرم گفتم... چون باخودم گفتم نکنه بعد عروسی بپرسن بذار بدونن... بنظرتون حرکتم زشت بود؟ که گفتم بهشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید جزئیات زندگی جنسی و خصوصی خودت واسه کسی تعریف کنی اصلا یک درصد هم برای خودت شان و شخصیت قایل هستی؟ با هر کی بودی هم به کسی ربط نداره تازه با شوهرت بودی بعد میری تعریف میکنی بک لحظه برای خودت اعتماد به نفس و شخصیت هم قایل شدی قبلش؟

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

ب اونا ربطي نداشته ب نظرم😑ولي رابطه قبل عروسي اشتباست

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

از اول خودتو بردی تحت نظر و فرمان خواست اونا آتو دادی دستشون

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز