2821
2789
من براساس تجربه ام فقط نظر میدم.میدونی منم اون زمان مثل تو بودم.میگفتن ریاضی سخته فیزیک سخته. زیست ر ...

اخه من تو خودم این توانایی و نمیبینم دوست دارم رتبه سه رقمی دانشگاه تهران بشم اگه برم انسانی و هنرستان میشه ولی تو تجربی رتبم چهار رقمی اینا میشه

انسانی جایگاه اجتماعی نداره؟ هنرستان چی؟

یعنی تو حفظی ۲۰ تو حل کردن و فرمول ۱۵

پس اگه حافظی عالی هستی میتونی همزمان تلاشتو برای حل کردن بزاریولی خواست هم به اونا باشه

۱۵ خوبه، پشتکارتو بیشتر کن.

اگه پزشکی دوست داری نصیحت هیچکس رو گوش نکن، یگوشت در یک گوشت دروازه. خیلی ها عالم دهر میشن تو فاز نصیحت و خیرخواهی میرن.

بوده طرف رشته اش انسانی بوده چون پزشکی دوست داشته دیپلم رو که گرفت ، دیپلم تجربی رو هم گرفت ی سال پشت موند و پزشکی دراومد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه من تو خودم این توانایی و نمیبینم دوست دارم رتبه سه رقمی دانشگاه تهران بشم اگه برم انسانی و هنرست ...

چی میخوای؟

فقط رتبه سه رقمی میخوای؟

خواسته ات مهمه چی دوست داری در آینده بشی؟ تو فقط از الان دید رتبه داشتن داری میبینی..

در مورد انسانی نمیدونم

پس اگه حافظی عالی هستی میتونی همزمان تلاشتو برای حل کردن بزاریولی خواست هم به اونا باشه۱۵ خوبه، پشتک ...

اخه بدبختی اینه که انسانی هم بازار کار نداره من تو رشته ای خوبم که کاری نداره🗿💔🫤🤣 اصلا علاقه ای به حل کردن ندارم خودم امتحان ریاضی دارم حوصلش و ندارم

اخه من تو خودم این توانایی و نمیبینم دوست دارم رتبه سه رقمی دانشگاه تهران بشم اگه برم انسانی و هنرست ...

فیزیوتراپی دوست داری ها!!!

تو نمیتونی رتبه اتو الان تعیین کنی.چون مغزت رشد میکنه تو ی سطح نمیمونه

اخه بدبختی اینه که انسانی هم بازار کار نداره من تو رشته ای خوبم که کاری نداره🗿💔🫤🤣 اصلا علاقه ای ...

من فقط میدونم قرار نیست همه چیز مهیا باشه یا چون ی چیزی رو دوست نداریم دلیل نمیبینم که سمتش نرم

فیزیوتراپی دوست داری ها!!!تو نمیتونی رتبه اتو الان تعیین کنی.چون مغزت رشد میکنه تو ی سطح نمیمونه

اخه من فقط میتونم حفظ کنم مثلا زیست زمین شناسی جانور شناسی گیاه شناسی اینا بقیه حل کردنیه )؛

واییی خیلی وحشتناک 😢اخه بچه پونزده ساله چجوری آینده و انتخاب کنه ):

نترس، ریلکس باش.

یکی ی نصیحتی به من کرد من یادمه.

بهش گفتم به من گفتن نمیتونم به آرزوم برسم تواناییشو ندارم.

طرف بهم گفت: توسقف آرزوهات اندازه ی توان الانت باشه هیچوقت پیشرفت نمیکنی به هیچجا نمیرسی.طرفم 💩 خورده.

اخه من فقط میتونم حفظ کنم مثلا زیست زمین شناسی جانور شناسی گیاه شناسی اینا بقیه حل کردنیه )؛

ببین میتونی مهارت حل کردن تو ببری بالا.من خودم تو دوتاش خوبم

نترس، ریلکس باش.یکی ی نصیحتی به من کرد من یادمه.بهش گفتم به من گفتن نمیتونم به آرزوم برسم تواناییشو ...

من نظرم ابن بود ۱۰ ۱۱ ۱۲ هنرستان یا انسانی برم وقتی کنکور قبول شدم یه سال بعضی ها میمونن خونه استراحت منم خودم برای کنکور تجربی بخونم شانسم اونجا امتحان کنم

اگه شد تغییر رشته میدم برای دانشگاه اگه نشد که چیزی از دست ندادم تو اون کنکور که قبول شدم نظرت چیه ؟

من نظرم ابن بود ۱۰ ۱۱ ۱۲ هنرستان یا انسانی برم وقتی کنکور قبول شدم یه سال بعضی ها میمونن خونه استراح ...

اگه همچین فکری داری میتونی تجربی بخونی بروتجربی.برای اینکه خوندن این درسها برای کسی که رشته اش نیست تو ی سال جمع نمیشه.فاصله میگیری.کلا ذهنت ی سمت و سوی دیگه میگیره.

سه سال تلاش کردم رو با یه سال پشت کنکوری مقایسه میکنی؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز