2821
2789
عنوان

ای وی اف یزد

157 بازدید | 11 پست

دوستان لطف میکنید بگید کدوم مرکز ناباروری خوبه ؟

کدوم دکتر برای ای وی اف خوبه ؟

و اینکه هزینه حدودیش چقدره ؟

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به سختی میشه نوبت گرفت

هرجایی رفتی فقط ناامید نشو. چندوقت پیش یه آزمایشگاه رفتم. یه خانومی میگفت من ۶ سال تحت درمان نازایی بودم و میرفت درمانگاه دولتی. و چندمرحله هم آی و اف کرد. نتیجه نگرفته بود. توی همه اون دوران میگفت خانومای مختلفی میومدن و بعد از مدتی ناامید میشدن ولی این خانوم ادامه داد. و بالاخره بعد از چندین سال پیگیری خدا بهش یه دختر داد. شما هم مصمم باش و پیگیر باش به امید خدا جواب میگیری. انشاءالله صاحب بچه ای سالم میشید به زودی. لطفا شما هم برای داداشم و زنش دعا کنید دامن اونا هم سبز بشه بزودی انشاءالله.

هرجایی رفتی فقط ناامید نشو. چندوقت پیش یه آزمایشگاه رفتم. یه خانومی میگفت من ۶ سال تحت درمان نازایی ...

ایشالله خدا بهم انگیزه بده ادامه بدم ولی تجربه سختیه الهی قسمت کسی نشه

ایشالله دامن زنداداش شماهم سبز بشه

ایشالله خدا بهم انگیزه بده ادامه بدم ولی تجربه سختیه الهی قسمت کسی نشه ایشالله دامن زنداداش شماهم سب ...

شما چندساله ازدواج کردین و قصد بارداری دارین؟ اگر ناراحت نمیشید میتونم سنتون رو بپرسم؟ چون از یه سنی به بعد حتی درصد موفقیت آی وی اف هم کمه.

ممنونم از دعای خیرت انشاءالله که شما و همسرتون و

هم داداشم و زنداداشم به زودی بچه خودتون رو دز آغوش بگیرید

شما چندساله ازدواج کردین و قصد بارداری دارین؟ اگر ناراحت نمیشید میتونم سنتون رو بپرسم؟ چون از یه سنی ...

دو سال و نیم ازدواج کردم دو سال اقدامم بیست و شیش سالمه

دو سال و نیم ازدواج کردم دو سال اقدامم بیست و شیش سالمه

خب شما خیلی فرصت داری واسه بارداری. انشاءالله حتما جواب میگیری. کار خوبی میکنی که توی همین سن داری اقدام میکنی چون شانس جواب گرفتنت بیشتره.

زنداداش من الان ۳۸ سالش شده داداشم هم نزدیک ۴۰ سالشه.خیلی دلمون میخواد بچشون رو ببینیم. سنشون داره میره بالا . مادرم خیلی واسشون غصه میخوره

خب شما خیلی فرصت داری واسه بارداری. انشاءالله حتما جواب میگیری. کار خوبی میکنی که توی همین سن داری ا ...

مشکلشون چیه

انشالا با داروباردار میشید . آی وی اف اگر بیمه تامین باشید شامل حمایت دولت میشه و هزینه زیادی نداره . تخمک کشی و انتقال جنین حدود 40تومن اما فک میکنم حداقل 5سال باید از زندگی زناشویی گذشته باشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792