2789
عنوان

زنعمو

102 بازدید | 4 پست

من پسرم باید بگم که بدونید چون نینی چت پسر کمه

من یه پست لایک کردم که نوشته بود اگر لازم باشه کل خاندان پدری رو فدای یه تار مو مامانم میکنم

زنعمو اینو دیدن بود و جلو جمع گفتش که اتفاقا بنیامین تو اینستا فعاله یه پست لایک کرده بود که توش نوشته بود لازم باشه کل خاندان پدری مو فدای یه تار مو مامانم میکنم

منم همونجا گفتم منم دقیقا لایک کردم شما ببینی اگر هم تونستین تو پیجم اونایی که ریپست کردم هم ببینید خوشحال میشم

دیگه هیچی نگفت خندید گفت ای شیطون

کلا زنعموم انگار با من ۱۴ساله تو رقابت همیشه به من پز میده

البته که یه سری کلید ماشینشو نشون داد به من پز بدن منم گفتم از پولایی که از بابام گرفتین ندادین ماشین خریدین که ناراحت شد و به بابام گفت بابامم به عموم گفت غلط کردبن و یه دعوایی شد که یک سال قهر بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تعقیب کننده چشمش کور

اینو بگم من بابام صورتش یکم چاق شده بود بعد اسرار داشت نه بابام بوتاکس کرده کنم ناراحت شدم جلو جمع گفتم زنعمو شمام گونه رو ژل زدی دوباره اونم نه من ژل نزدم اینا دیگه من دیدم بحث طولانی داره میشه مجبور شدم کوتاه بیام

بنیامین بیخیال با زن عموت بحث نکن

زن عموم خیلی عقده ای به مدت وضعیت مالی خوبی نداشتن بعد مامانم هر چی میخرد نمیگفت مبارکه به شادی استفاده کنی میگفت ماشالا یا میگفت آفرین