2777
2789
حکم هر دوتاشون هشتاد ضربه شلاقه

حداقل مجازاتش شلاق و حداکثرش سنگسار، بنا به تشخیص قاضی

« عَنْ أَبِی بَصِیرٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ الرَّجْمُ حَدُّ اللَّهِ الْأَکْبَرُ وَ الْجَلْدُ حَدُّ اللَّهِ الْأَصْغَرُ ؛ امام صادق علیه السلام می فرمایند : سنگسار حدّ بزرگ الهی ، و تازیانه زدن حدّ کوچک الهی است»

« عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام فِی الْمُحْصَنِ وَ الْمُحْصَنَةِ جُلِدَ مِائَةً ثُمَّ الرَّجْمَ؛ از امام باقر (علیه السلام) نقل شده که فرمودند: مرد و زن همسردار (که مرتکب زنا شده باشند) نخست صد تازیانه مى‏خورند سپس سنگسار مى‏شوند .»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و این که کسی به مرتبه سنگسار برسه از لحاظ شرعی خیلی شرایط داره موارد شاخصش در قضاوتهای حضرت علی ع هست حتی یه روایت دیدم که بالاخره اون فرد حکمش سنگسار میشه امام میفرمان هرکس حقی به گردنشه اجازه نداره حد جاری کنه همه پراکنده میشن امام با حسنین حد رو جاری میکنن یا مثلا به امام جواد میگن زنی این کارو کرد حکم شرعیش سنگساره ایشون حدود بیستا سوال مطرح میکنن که جواب اینو بدید بعد میپرسن این همه شرایط ؟ امام میگن شما گفتید شرعی پس باید بر اساس عدالت باشه . این فیلما رو واسه سیاه نمایی اسلام خیلی پررنگ کردن که یکی وسطه کیلو کیلو سنگ پرت میکنن نمیگم نبوده ها میگم  اسلام این نیست الان که چند ساله کلا دیگه تو ایرانم سنگسار نمیکنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚