2777
2789
ان شاالله خدا حفظشون کنه واقعا عذابه

اره من خواهرم بچه داره مامانمو تواون حال داد افسردگی گرفت مریض شد تازگیا خوب شده چون دید مامانم حالش خوب شد دیگه پابرهنه بدونه روسری رفت بیمارستان روسری همسایها بهش دادن ولی پابرهنه رفت

اره کاش ادم ازقبل علائم شوبدونه دردقفسه سینه اس و بالا اوردن ماام فک کردیم معدشه بردیم درمانگاه سروم ...

پدرم یه هفته بود پاهاش حس نداش هی میگفتیم بریم دکتر نمیومد میگفتیم کم بخور ناراحت میشد کاش زورم میرسید و پولم خودم میبردمش دکتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم یه هفته بود پاهاش حس نداش هی میگفتیم بریم دکتر نمیومد میگفتیم کم بخور ناراحت میشد کاش زورم میرس ...

اخه واقعا نمیدونستیم که همچین اتفاقی میفته امیدوارم دیگه هیچ وقت واسع هیچ پدرمادری همچین اتفاقی نیفته 

اره کاش ادم ازقبل علائم شوبدونه دردقفسه سینه اس و بالا اوردن ماام فک کردیم معدشه بردیم درمانگاه سروم ...

یعنی یکساعت بعداز سکته بردین بیمارستان اول هم بردین درمانگاه چه جالب مثه ما

یعنی یکساعت بعداز سکته بردین بیمارستان اول هم بردین درمانگاه چه جالب مثه ما

اره دقیقا خدا دکترو لعنت کنه گفت معدشه سروم زدم الان اثرمیزاره خوب میشه اوردیم خونه بد که افتاد بردیم نمیدونستیم که