2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلی خواستم جوابتو بدم تعطیل شد ولی اومدم اینجا جوابمو گرفتم نیس چیزی بگم بهت فقط خوشبحالت خوش ...

چرا نباید خوش باشم عزیزم تو کلا اشتباه فهمیدی من گفتم امنیتی که دارم با دنیا عوض نمیکنم ....وطن آدم مثل خونه ی آدمه تو خونت هر مشگلی باشه میری غریبه میاری حلش کنه خآب خانوادگی حلش کنیم به قرآن کلیپ این ترامپ سگ با اون به اصطلاح شاهزاده رو میبینم دلم خون میشه ......تازه یه جا دیدم سربازای اسرائیل به مرز ایران حمله کردن عوضی ها دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن به خدا قسم همه جا دارن نشون میدن تو وطن خودمون چقدر کشته دادیم حیف نیست بریزیم تو وطن همه جارو به آتیش بکشیم که بگیم اعتراض داریم عزیزم هیچی نگو فقط فکر نکن شما مشکل داری هممون توی خنه ایم هممون مشکل داریم خدا خودش بخیر کنه

تاپیک قبلی خواستم جوابتو بدم تعطیل شد ولی اومدم اینجا جوابمو گرفتم نیس چیزی بگم بهت فقط خوشبحالت خوش ...

من اصلا طرف بی عدالتی نیستم ولی طرف دشمنم نمیگیرم تا عمر دارن بازم میگم ایران بهترینه عاشق ایرانم مخصوصا از وقتی قدرتش و دیدم قشنگم 😍🥰