2777
2789
عنوان

صاب کارم گفت

142 بازدید | 7 پست

تو موقعی که اینجا کار کردی به یکی از همسایه ها توهین کردی منم گفتم امام حسین بزنه به کمرم اگه توهین کرده باشم لال شم اگه توهین کرده باشم _ نمیخاد حقوق مو بده سر میدوونه _منم گفتم من یه آدمی ام که حتی اگه یه آدم فلج پیش ام باشه بهش احترام میذارم اونم مثل بقیه انسان هست _ یا اصلا یه آدم کثیف باشه کثافت باشه به اونم احترام میذارم شما انگار منو نشناختین ۲۵ روز براتون کار کردم و شما منو نشناختین که جور آدمی هستم _ چرا اصلا باید توهین کنم _ میگه چند روز دیگه زنگت میزنم بیا از همسایه مون عذر خواهی کن تا حقوق تو بدم منم گفتم زمین به آسمون بیاد آسمون به زمین برای کاری نکرده عذر خواهی نمیکنم حروم تون باشه تمام زحماتم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

اصلا این حرفا رو نمیزدی

میگفتی بی احترامی یا احترام یا هر چی شده به حقوق من چه ربطی داره شما حقوق منو بریز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اصلا این حرفا رو نمیزدی میگفتی بی احترامی یا احترام یا هر چی شده به حقوق من چه ربطی داره شما حقوق من ...

هی چی بگم بخدا وقتی داغ میکنم اصلا نمیفهمم دارم چی میگم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا این حرفا رو نمیزدی میگفتی بی احترامی یا احترام یا هر چی شده به حقوق من چه ربطی داره شما حقوق من ...

جیگر مو خون کرده خدا جیگر شو خون کنه

چون اون فرد مثلا صاب مغازه _ شون بوده من رفتم خونه اون فرد سرویس بهداشتی _ بهش گفتم چرا اینقدر دست شویی ات کثیفه تمیزش نمیکنی در اصل که دارن دروغ میگن

جیگر مو خون کرده خدا جیگر شو خون کنه

انقدر حرص نخور

با خنده میگفتی چه همسایه خاله زنکی دارید

اخرشم میگفتی خوب چه ربطی داره شما حقوق منو بریز

رابطه من و همسایه ی شما هم به شما ربطی نداره هر چی شده نشده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

هی چی بگم بخدا وقتی داغ میکنم اصلا نمیفهمم دارم چی میگم

زیاد اذیتت کرد بگو واگذارت کردم حضرت ابوالفضل

چقدر باید بهت بده ۲۵روز و؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

زیاد اذیتت کرد بگو واگذارت کردم حضرت ابوالفضل چقدر باید بهت بده ۲۵روز و؟

۴و۵۰۰