2789
عنوان

زنداداشم 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8452 بازدید | 108 پست
خوشم نمیاد ازش پر روعع ندیده است یه اتفاق هایی هم افتاد که تو تاپیک هام هست بعد اون ازش متنفر شدم

حق داری درکت میکنم

مثل یه لبخند که پر از بغضه 🙃نرهای نی نی سایت به من درخواست دوستی ندین آشغالای بیکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همه عروس ها بد هستن که ما اینجوری میشیم

ایشالا که خودت جز اون عروس بدا نباشی..

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

باشه ول کن منو راهکار بدید

بلد نیستم... خواهر شوهر ندارم... خواهر شوهر کسی ام نیستم...

به نظرم دوری کن ازش...

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

بلد نیستم... خواهر شوهر ندارم... خواهر شوهر کسی ام نیستم...به نظرم دوری کن ازش...

چیکار کنم چجوری دوری کنم نرم خونه مادرم؟

◞زمین گسترده می‌شود به اندازه‌ی رویای تو ...🌨🌿◟

جهنم بیا. اصلأ دلم نمیخواهد دختره مزاحم

شما نرو خونه ی مامانت که نبینیش خیلی هم باید خوشحال باشی که میاد والا ما نمیریم سال به سال رنگ شوهرمو نمیبینن. پس راضی باش به زن داداشت

چیکار کنم چجوری دوری کنم نرم خونه مادرم؟

راهی نیست دیگه، یا نرو، یا برو و اهمیت نده

یه راه سومی ام هست، اونم اینه که کاری کنی اون نیاد...

راهی نیست دیگه، یا نرو، یا برو و اهمیت ندهیه راه سومی ام هست، اونم اینه که کاری کنی اون نیاد...

چیکار کنم نیاد از رو نمیره

مجبور نیستی باهاش گرم باشی فقط سلام و علیک کن و خداحافظ

هرچی باهاش گرم تر برخورد کنی پررو تر میشه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نه نرو مگه مجبورت کردن چطور شد شما بری اون نره

خونه مادر منه

خونه مادر اون نیست که بعدم ما رسم نداریم دختر زیاد بمونه تو عقد خونه شوهر

دو روزه میمونه میره این کلن اینجا پلاسه