2777
2789
عنوان

رژیما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 61 پست
خوشبحالت من با رژیم کم نمیکنم الان ورزش شروع کردم ببینم چجوریه فکرکنم وزنم استوپ خورده

من وزنم خیلی زیاده و اوایل رژیممه برای همین رژیم به تنهایی جواب میده

اصلا دلیل این که فعلا ورزش نمیکنم وزن زیادمه

شاید منطقی نباشه ولی من وزنم استپ خورده بود یه روز و نصفی رژیمم شکستم وحشتناک کیک و شیرینی خوردن که هیچ لمبوندم😂 که به بدنم شوک وارد بشه دوباره کم کنم😂😂😂

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه نرفتین؟؟فکرنکنم با باشگاه بدن شل بشه

نه خونه ورزش میکنم یه رور ایروبیک یه روزم پیلاتس و تقریبا یه ماهی هست با برنامه ورزش قدرتی هم میکنم

بیشتر صورتم لاغر شد تا شل شدن بدن...

پروتئینم هم سعی میکردم ۸۰,۹۰ گرم در روز بخورم

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
من وزنم خیلی زیاده و اوایل رژیممه برای همین رژیم به تنهایی جواب میدهاصلا دلیل این که فعلا ورزش نمیکن ...

چرا خب مگه وزن زیاد باشه نمیشه ورزش کرد؟

اها شوک دادین؟

منم وزنم استوپ خورده نمیدونم چیکار کنم

چرا خب مگه وزن زیاد باشه نمیشه ورزش کرد؟اها شوک دادین؟منم وزنم استوپ خورده نمیدونم چیکار کنم

چرا ولی بیشتر برای این که وزنم که تا حد امکان با رژیم اومد پایین با ورزش به خودم شوک بدم 25 الی 30 کیلو دیگه باید کم کنم😶

و برای این که به ستون فقرات و زانوهام فشار نیاد همینجوریش تو بارداری و زایمان کمی آسیب دیدم

I will always love you❤️💖💗

واقعا؟بعد ناهار میخوردی؟۵۰۰؟تنبلی داری؟

اره همراه ناهار میخوردم

اون موقع تنبلی داشتم بعد از همون ۲,۳ ماه علائمم برطرف شد سونو دادم دیدم برطرف شده

هنوزم میخورم...حس میکنم کنترل میکنه اشتهامو

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
پروتئین مثلا چی میخوردین

صبحانه تخم مرغ و پنیر کم چرب و گردو (بعضی وقتا کره بادام زمینی) با یه واحد نون سبوسدار

ناهار مرغ و ماهی و گوشت و ... (برنجم و کم کم از ۲۰۰ گرم رسوندم به ۱۱۰ گرم کته)

شام هم حبوبات و بعضی وقتا برگر مرغ و گوشت و ... بدون نون

برا میان وعده ها: بادام درختی، پسته، سویا آجیلی، ماست، میوه

من کالری شمار مانکن دارم خیلی خیلی ازش راضیم

و سعی هم میکردم چربی و اینا از یه حدی بیشتر نشه

البته چربی هایی که میخوردم هم همه مفید بودن

روغن مصرفیمون هم روغن ارده کنجده و خیلی کم میریزم

قند مصنوعی و اینام که کلا حذفه...مگر ماهی یه بار یه چیزی هوس کنم بخورم

ماست و پنیر و اینام با مصلحش میخورم

پنیر و با سیاهدونه

ماست و با دارچین و زیره و پودر گل محمدی(و الان پودر جوانه گندم برا صورتم اضافه کردم)

برنج هم با زیره و روغن زیتون