2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید گل نمیدونستم ناراحت میشید

سلام نه عزیزم این چه حرفی چرا ناراحت دوستان پیام بزارن جواب میدم یکی زودتر یکی دیرتر.یهو میبینی خصوصی یا پستها در لحظه ۱۰۰پیام میاد میگردم اونایی ک ی کم مشکلشون بیشتره زودتر و بقیه هم ب مرور زمان جواب میدم.گلم اکثر دخترای گل اینجا درباره ازدواج یا حس طرفشون بهش هست.میدونی گلم خوب خودم اصلا موافق ازدواج و یا دوستیهای زیر ۲۰سال نیستم چون اکثرا تو این سن و یا حتی تا ۲۵سال سن احساساتی هست ک فقط از روی نیاز و احساس دو نفر هم رو دوس دارن و متاسفانه دخترها با احساس واقعا پاکشون و پسرها ی عده ی زیادشون بخاطر نیاز جن....س...ی دختری ک واقعا دوستش داره رو وانمود میکنه اینم دختر رو دوست داره در صورتی ک دوس داشتن نیست و نیاز جن...سیه مرده.(البته هستن پسرهایی هم ک واقعا طرفشون رو دوست دارن ن بخاطر نیاز بلکه بخاطر ازدواج ک البته تعدادشون زیاد نیست و اگه زیاد هم باشه باز هم خیلیاشون بعد از ازدواج تازه متوجه میشن ک وای چ زود ازدواج کردن یا اصلا این کسی ک همسرشونه رو واقعا الان دوست ندارن چون احساساتی انتخاب کردن و یا اون زمان 《《فکر میکردن و فکر میکردن》》این بهترین کیس برای ازدواج شونه ولی بعدا چون تو محیطهای بیشتری قرار میگیرن و یا دانشگاه و محیط کار ووو تازه میفهمن خانمشون خشکلی این خانم همکار یا دانشجو رو نداره یا لوندی اونو نداره ویا ووووو های دیگه)پس صلاح نیست ک دختر و پسر زودتر از ی سنی ازدواج کنن.البته هستن واقعا هم هستن دختر یا پسرهایی ک تو سن مثلا پسر ۲۰و دختربین ۱۶ تا ۲۰ باهم ازدواج کردن و زندگی خوبی هم داشتن و دارن ولی تعدادشون زیاد نیست.البته دخترها توی اون سن واقعا عاشق میشن و عشقشون هم پاکه و پایبند ب زندگیشون میمونن ولی بعضی پسرها بعدها ب خودشون میگن وای چ اشتباهی کردیم زود ازدواج کردیم گزینه های بهتری میتونستم داشته باشم.////\\\\پس بخاطر همین دوست ندارم جواب بعضی دختران ک تو سن پایین هستن رو بدم اگه بهشون بگم اشتباهه حستون ک ضربه ی بدی میخوره و اگه بگم نه بهت حس داره و خوبه و فلان دختر واقعا وابستگی شدید پیدا میکنه ک این هم بده به همین خاطر سعی میکنم بعضیها رو جواب ندم ک خدا نکرده بهش ظلم یا امید واهی ندم.در صورتی ک میدونم اگه اون دختری ک تو سن پایین عاشق ی پسر میشه و بخصوص ک اگه اون پسر اقوام باشه و اون پسر هم واقعا از ته دل دختر رو دوست داشته باشه در اینده میتونن زندگی پردوام و با عشقی رو داشته باشن و تو این زندگیها کمتر هم خیانت و جدایی به چشم میخوره.پس دوست گلم چون پست شما رو میخونن اگه احیانا جواب بعضی دوستان رو ندادم ناراحت نشن یعنی بدونن ب صلاحشون نیست چیزی ک تو ذهنشون هست.فکر کنید ی دختر نهمی یا سال ۱۱یا حتی۱۲هم بیاد بگه عاشق فلانی شدم.خوب اگه اون کسی ک عاشقش شدی و اینو حس کنه و ی مقدار هم ذاتش بد باشه و یا شرور و خلافکار باشه چقدر خوشحال میشه چند روزی با احساس این دختر کم سن و سال بازی میکنه و چون دختر تو اون سن خیلی خیلی احاساتی و کافیه پسر ی دست ب جاهای حساس اون بزنه پشتبندش چه اتفاق بدی برای اون دختر میفته و بعد هم پسر هم تا وقتی ک بتونه با فریب دختر و وعده و وعیدهاش ک تو مال خودمی میگیرمت نترس میخواستیم شب عروسی اینکارو کنیم حالا زودتر انجام دادیم و فلان و تا وقتی دختر زیاد پیله نکره ک نه باید رودتر بیای خواستگاری با دختر همه کاری میکنه تازه اگه شانس بیاره و ح...امل..ه نشه ازش سوئ استفاده میکنه و همون زمانها پسر با دهنفر دیگه هم هست.بعد هم ب بهانه های مختلف ولش میکنه میره حالا دختر میمونه با ی شکست عشقی یک نفره و از دست دادن دختری و ابروووو.ایا این دختر یک باره دیگه میتونه جمع و جور بشه میتونه در اینده با کسی دیگه زندگی خوبی داشته باشه چون همه رو مثل این گرگ میبینه.تازه اگر شانس بیاره و اون دختر بدبخت بلایی سر خودش نیاره

سلام خواهش میکنم عزیزم در خدمتم.کاری از دستم بربیاد

ممنون عزیزم عروسیم امسال قبل نوروز یا بعد نوروز میشه

اینم بگو که بابام اجازه میده همسرم بیاد منو ببره پیش خودش یانه اخه ما فقط عقدیم عروسی نکردیم هنوز و اینکه حس میکنی کی بیاد اگه بابام اجازه بده

2824
2823
2791
2779
2792