منو و همسرم چند وقت عقد کردیم و توی این مدت اصلا مثل بقیه صبح بخیر شب بخیر اینا نداریم مثلا توی طول روز بهم پیام میده یکی دوبار من اول پیام دادم که اصلا جالب جواب نداد و منم دیگ پیام ندادم بعد اون معتقد چون مثلا همو امروز دیدیم دیگ نباید پیام بدیم چرا واقعا؟ و الان از آخرین دیدار مون دو روز گذشته و پیام نداده وقتی پیش همیم خوبیم با هم ولی چت و اینا واقعا مشکل داریم و زنگ که اصلا نمیزنه مگر اینکه مثلا بخوایم بریم جایی بگه حاضر شم و اینا اینا عادی بنظرتون یا نه
احتمالا مدلشه،اگه کلا اخلاقش خوبه شاید ازین نوع معاشرت مجازی خوشش نمیاد، شاید براش بی معنیه اگه زیاد ...
حرفت کاملا درسته نمیدونم کدوم دسته قرار میگیره ولی حس میکنم دوست داره یک فاصله ای بندازه که ببینه من دلم تنگ میشه یا نه شاید اینه ولی منم سختمه پیام بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفت کاملا درسته نمیدونم کدوم دسته قرار میگیره ولی حس میکنم دوست داره یک فاصله ای بندازه که ببینه من ...
درسته احتمالا دلش میخواد شما بیشتر خودت رو ابراز کنی.
همسر منم اینجوریه، میگه دوست دارم تو بیای سمت من حس خوبی میگیرم.
البته که باید دوطرفه باشه.
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
یکی دوبار امتحان کن. بذار اگه خواستش اینه تو دلش نمونه گناه داره😂
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن