2821
2789
عنوان

مرد زیر 187❗️😔

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 61 پست
منم ۱۵۸ امپسرخوشگله ۱۹۳خیلیم بهم میایم 😂🙌🏻

🥲 پایدار

یاد خودمو اکسم افتادم البته اون ۱۹۷ بود.. :))

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸۸ خب.. اینم معیارمه.. تنها ملاک نیست جزو چیز هاییه که میپسندم

اختلاف قدتون انقدره

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نه اتفاقا دختر عموی من قدش۱۵۷همیشه میگفت دوست دارم شوهر ایندم بالای ۱۸۰ باشهالان قد شوهرش۱۸۲

اینکه اون مدلی که بخوای بشه خیلی خوبه ولی وقتی بالغ تر شدین می بینین قد اصلا ارزش معیارگزاری نداره و برای همین میخندین بطرز فکر خودتون

🥲 پایدار یاد خودمو اکسم افتادم البته اون ۱۹۷ بود.. :))

یاخدا

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

حداقل کاش خودت قد بلند بودی اینو میگفتی

وقتی خودت کوتاهه قدت چطوری قد ملاک قرار میدی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم ۱۵۸ امپسرخوشگله ۱۹۳خیلیم بهم میایم 😂🙌🏻

می شه بگی تا کجاشی؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

من خانواده ام قد بلندن خصوصا داداش هام یعنی قد آبجیم 173 من 170 ولی چه من چه خواهرام قد همسر ها مون ...

ماشاالله

من ۱۶۶

آرزوم بود ۱۷۶ باشم🥲

قفسه سینه 🤧😂

😁😂

مرسییییماشاللهههه نردبونی بوده واسه خودش 😂😂

💕

آره واقعا خیلی بلند بود قدش😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

2790
2823
2791
2779
2792