2821
2789
عنوان

مرد زیر 187❗️😔

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 61 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قد وی 120 می باشد و رویا پردازی میکندوی معروف ب یکو20 میباشد

شما چرا ناراحتی مگه شما رو گفتم؟؟؟

صرفا سلیقه خودم رو گفتم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

۱۸۸ خب..اینم معیارمه.. تنها ملاک نیست جزو چیز هاییه که میپسندم

۲ سانت فرقی نداره😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

منم نامزدم ۱۸۶ فوق العاده خوشگل و خوش هیکله ولی من ۱۵۵ 😐

پایدار

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

منم معیار این شکلی داشتم برای همین میگم بزرگتر که شد خودش میخنده به حرفای الانش چون یاد خودم افتادم

نه اتفاقا دختر عموی من قدش۱۵۷

همیشه میگفت دوست دارم شوهر ایندم بالای ۱۸۰ باشه

الان قد شوهرش۱۸۲

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

منم معیار این شکلی داشتم برای همین میگم بزرگتر که شد خودش میخنده به حرفای الانش چون یاد خودم افتادم

نمیدونم شما چندسالگی به خودت خندیدی ولی من ۱۹ سالمه

من خانواده ام قد بلندن خصوصا داداش هام یعنی قد آبجیم 173 من 170 ولی چه من چه خواهرام قد همسر ها مون متوسط همسر من که 174 همسرم آبجی ام 176 اینا تقریبا

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

2790
2823
2791
2779
2792