2777
2789

بستگی داره چه کسی و برای چه مشکلی میخوره؟

اگر روانپزشک تجویز کرده یعنی تشخیص داده که مناسب بدن و شرایط شما هست.

البته باید چند هفته بعد از شروع مصرف، مجدد ویزیت بشید تا روانپزشک عوارض و اثر دارو رو بسنجن و برای ادامه و دوز مصرف دارو تصمیم بگیرن.

تا دوره ی درمان کامل بشه باید هر چند وقت یک بار ویزیت مجدد بشید تا عوارض و اثر دارو کنترل و چک بشه، اگر همین دارو خوب بود ادامه میدید اگر نه جایگزین میکنن.

و توجه داشته باشید که علائم بهبودی در آسنترا ممکنه حتی تا دو هفته بعد از شروع مصرف نمایان بشن، پس برای نتیجه گیری عجله نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو هفته پیش دکتر برام تجویز کرد ... بدترم کرد بیشتر غمگین و سنگین و بی انگیزه شدم ... حالت تهوع ش ...

اوایل ممکنه اثر معکوس داشته باشه بعد دوهفته بهتر میشی البته از یک چهارم شروع می کنن

من دو هفته پیش دکتر برام تجویز کرد ... بدترم کرد بیشتر غمگین و سنگین و بی انگیزه شدم ... حالت تهوع ش ...

تا دوهفته باید به دارو فرصت میدادید. اگر هیچ جوره عوارض قابل تحمل نیست از روانپزشک بخواید براتون عوضش کنه، ممکنه با تغییر دوز هم مشکل حل بشه.

من هم خودم هم دوستپسرم یه دوره میخوردیم.

به خاطر کاهش میل جنسی قطعش کردم و نفهمیدم اثرش چهطوره. اون هم روش اثر نداشت.

بعد فلوکستین خوردم یه دوره و خوب بود.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

از یک چهارم قرص شروع کردی؟

سه روز یک چهارم سه روز یک دوم بعدش کامل ... اولین روزی که کامل رو خوردم به حال مرگ افتادم ... من خیلی فعال و اهل ورزش و ... هستم نمیتونستم از جام دیگه بلند شم بوی غذا حالم رو بد میکرد ... من برای عدم تمرکز رفتم بهم آسنترا داد ... من خود سرزنشی زیاد دارم اونم به خاطر اقتصادی الان هست وگرنه آدم راحتی هستم

من هم خودم هم دوستپسرم یه دوره میخوردیم.به خاطر کاهش میل جنسی قطعش کردم و نفهمیدم اثرش چهطوره. اون ه ...

عزیزمکارت دارم اگه خواستی درخواستموقبول کن

میکاپ آرتیست مشهد_mua