2777
2789
عنوان

اضطراب اجتماعی❌️

95 بازدید | 16 پست

کیا دارن؟

واقعا خسته شدم دیگه اطرافیانم هم خیلی بهم فشار میارن میگن چرا همیشه خونه ای مهمونی نمیری بیرون نمیری دعوتت میکنیم نمیای واقعا حالم خرابه

چکار کنم بنظرتون؟

یه پیجی هست اینستا دوره داره تهیه کن اضطرابت کمتر میشه

یا حضوری مشاوره برو

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم ولی خب با اطرافیان نزدیک دوست دارم رفت و آمد کنم. دورترها به هیچ وجه. فکر کنم اضطراب شما شد ...

وحشت دارم از هرچی آدمه حتی کنار خانوادم هم نمیشینم وای نمیدونم چجوری حالمو برات توصیف کنم خیلی بده خیلییییی

من داشتم تا اینکه شدید شد جوری که تا سوپری میترسیدم برم دیکه رفتم دکتر بهم دارو داد و کاملا خوب شدم الان همه جا میرم و راحتم خداروشکر .همش میگم چرا زودتر نرفتم و انقدر عذاب کشیدم

روانپزشک نوبت بگیر برو دارو داره دو هفته ای خوب میشی

عزیزم روانشناس برام فایده نداشت

دیگه جز مشاور کاری از کسی برنمیاد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وحشت دارم از هرچی آدمه حتی کنار خانوادم هم نمیشینم وای نمیدونم چجوری حالمو برات توصیف کنم خیلی بده خ ...

منم اینطوری شده بودم و میترسیدم تا پله ها برم کسی من و ببینه حالم افتضاح بود بخدا . امیدی به بهبودی نداشتم اصلا

من داشتم تا اینکه شدید شد جوری که تا سوپری میترسیدم برم دیکه رفتم دکتر بهم دارو داد و کاملا خوب شدم ...

منم حالم بدتر از شما میترسم بخدا نمیدونم چجوری این احساسو برات توصیف کنم انگار وحشت کل وجودتو میگیره میشه بگی چه داروهایی داد؟

و اینکه روانپزشک تو جلسه اول دارو داد چون من حال ندارم چند جلسه برم مثل روانشناس که هیچ فایده ای برام نداشت

خیلی سخته من الان خیلی شدید شده اصلا آدم میبینم دوس دارم زمین ترک برداره منو ببلعه

آدم جدید که اصن دست و پاهام یخ میکنه نمیدونم من احساس میکنم شاید ۷۰ درصدش بخاطر محدودیتای خانوادم و حرفاشونه که اینطوری شدم

منم حالم بدتر از شما میترسم بخدا نمیدونم چجوری این احساسو برات توصیف کنم انگار وحشت کل وجودتو میگیره ...

دقیام میدونم چجوری هستی بزار برات بگم مثلا میرفتم سوپری سریع لوازم و بر میداشتم و میومدم صندوق پرداخت کنم قلبم تو دهنم بود طرف میپرسید رمزت چیه میمردم اگه دوباره میپرسید که تیک میزدم از اضطراب !!

آره جلسه اول دارو داد و بلافاصله بعد مصرف خوب شدم خود دکترا این بیماری براشون آشناست و داروشو سریع مینویسن بعدش اگه نیاز باشه دوسش و کم یا زیاد میکنن ولی حس خوبش خیلی عالیه

خیلی سخته من الان خیلی شدید شده اصلا آدم میبینم دوس دارم زمین ترک برداره منو ببلعه

من کسی میدیدم تیک میگرفتم از ترس اوضام وخیم شده بود میرفتم تا پارکینگ دعا دعا میکردم کسی رو نبینم و سریع خودم و مینداختم بیرون ، بیرونم که بدتر میشدم و به سرعت بر میگشتم خونه

من کسی میدیدم تیک میگرفتم از ترس اوضام وخیم شده بود میرفتم تا پارکینگ دعا دعا میکردم کسی رو نبینم و ...

عزیزم الان کاملا خوب شدی؟

میشه بگی داروهات چیه تا بگم روانپزشک برام بنویسه