2777
2789
خواب نیست مردم عزیزم پای انتخاب تون بایستید

بس کنید تو رو خدا

کدوم انتخاب؟

بس کن

نیایید بذارید ی کم حرف بزنیم اروم شیم امثال من کسی رو ندارن دلمون پره

بس کن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو بگو

خودشونو میکشتن که آره فقط و فقط این

چجوری با حرفاش همه رو سرکار گذاشت

الآنم باید تحویل بگیرن دیگه نتیجه یک انتخابشونو

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
امشب دیگه نتونستم ساکت بمونم رفقا میخوام یکم درد و دل کنم باهاتون یادمه چند سال پیش زمان شهید رئیسی ...

ممنون ازت خیلی آروم شدم..

واقعا باید بهم امید بدیم هممون داریم استرس میندازیم تو دل همدیگه

انشالله یروز خوب بیاد🌸❤

الحمدلله.برام جالبه که هنوز عده هستن که پشیمونم نیستن شایدم روشون نمیشه بگن اشتباه کردن

یکی از کسانی ک انتخاب کردن ایشون رو خودش شش تا خونه داره و ماشین میلیاردی اصلا غمش نیس واسه انتخابش هنوزم میگه انتخاب درستی کردم

آره پای اون آفتابه باید وایستن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بس کنید تو رو خداکدوم انتخاب؟بس کن نیایید بذارید ی کم حرف بزنیم اروم شیم امثال من کسی رو ندارن دلمون ...

آنقدر با ملایمت با اینا صحبت نکن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مادر بزرگم میگه یک زمانی قحطی بود دوتا همسایه بودن یک عالمه بچه داشتن از گشنگی قرار گذاشتن دوتا بچه کوچیک هارو بکشن این بچه اون بخوره اون هم بچه اینارو . الحمدلله که هست ولی خب یکم گرونه