خداحافظ عزیزترین غریبه ی من توی تموم این روزا تو تموم دنیام بودی!بدون که هنوزم بعد جدایی قلبم برای تو میتپه،ولی دیگه از حالا به بعد راهمون از هم جداست هر لبخند تو یه ستاره بود، حالا دیگه الان آسمونم تاریکه آرزو میکنم همیشه بخندی، حتی بدون من این پایان ماست، ولی عشق تو تا همیشه توی قلبم زندهست تو واقعا آدم بدی نبودی تو خیلی چیزا بهم یاد دادی،و من کنارت خیلی چیزا یاد گرفتم تو بهم یاد دادی،هیچی مهم تر از خودم نیس،به هیچکس بیشتر از چیزی که هست بها ندم تو بهم یاد دادی آدمارو هیچوقت نمیشه شناخت،همیشه قرار نیس قولشون قول باشه! قرار نیست هیچوقت بهت آسیب نزنن... تو شاید اشکمو در آوردی،شاید دیدمو به آدما عوض کردی،اما ازت ممنونم که منو چند قدم جلو تر انداختی که بیشتر حواسم به اطرافم باشه.بعضی خداحافظیا صدا ندارن، فقط حس دارن...یه حس سنگین توی دل، یه بغض بیانتها توی گلو...رابطهمون مرد... بدون گریه، بدون خاکسپاری...فقط یهویی فهمیدم باید برم...ناراحت نیستم، ولی شکستهم...یه وقتا خداحافظی انتخاب نیست تنها راه چاره برای نجات خود آدمه و من امروز این راهو انتخاب کردم ولی ببین! دلیل نمیشه چون دلتنگ توام بخام یه اشتباهو دوباره تکرار کنم اینو بدون نه کسی میتونه جاتو پر کنه، نه دیگه خودت میتونی برگردی، یه تیکه از قلبم همیشه به فکرته خداحافظ عزیزترین غریبه ی من تاابد حلالم کن 🫂😭🥀🖤💔