2777
2789
عنوان

سریال شغال 🦊

149 بازدید | 13 پست

قعلا قسمت10 هستم

تااینجای کار تنها حرصم از مادر اواس و دلم میخاد بزنمش

کدوم مادری این رفتارو با دختر خودش داره؟ وقتی دخترش اون بلا سرش اومد نه گریه کرد ن هیچی ریلکس و فکرابرو

اما جریان ازاد شد گریشم گرفت 😁

خود آوام ب کساییک بهشون تعرض شده نمیخوره درحالت عادی طرف میخادبمیره و مشکل جسمی و حتی با عشقشم تموم میکنه و هزارتا چیزدیگ اصلا اینجوری نیست راحت زندگی کنه و بره بیاد و...

اون ب کنار عطا این وسط چی میگ ینفر گفته تو مواظب خالم اینا باش دیگ قرارنیست دخالت کنی تو همه کارشون

ازادم ی پسرخالس هرچیم باشه و مث خانواده باشن تهش اینقد مهم و بزرگش کردن اصلا خوشم نیومد همش طلبکار و اخمو و چرته اصلا با پسره حرف نزدی ادا میای؟بزرگترم ک حالیش نیست

خلاصه برسیم ب کامیار شل تنبون معتاد

من نمیدونم اینک مشکل روانی داره بخاطر بچگش و همش رو مواده چرا نمیبرن روانپزشک

خدایی جفتش با تارا مچه هردو خر و معتاد وقمارباز

ولی درکل کامیار هرمرگشم باشه نباید اونکارو میکرد بااینک میدونم تهش میمیره ولی کاملا حقشه 😊

...

درحقیقتم هیچکس مث فرهاد کاویان نیست و پسرشو فراری میده یا دخترو میکشن یا دهن خانوادشو با پول میبندن یا تهدید و... هیچوقت ما ادم پولدار عادل ندیدیم والا و اینا همش تو فیلماس

محله های پایین شهرو جوری جلوه میدن الان طرف برا همسایش میاد میمیره یا سریع یچیزی پخش بشه درخونشونن نه والا این خبرا نیست مگ عهد جغجغه میرزاس

دقیقا ازاول این فیلم جدا ازهمچی نشون میده تفاوت دوست ها رو و اینک با طناب دوست تو چاه رفتن و فساد پول زیاد. و......

درکل بازم من ازفیلمش خوشم نمیاد نمیدونم چرا 😄🤧

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم 👌🏻

ادامه نده ک حیف وقتت

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.