sepidii مدیر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 445 عنوان رققققص | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست بچه هامن عاشق رقصم و خیلی دوست دارم یادبگیرم چون اصلاهیچیییییی بلدنیستم ولی نمیخام هزینه کنم چون هزینش خیلی زیاده واسه ۴۵دقیقه روزی ۴۰میگیرن بجزیوتیوب دیگه کجاکلیپ آموزشوهست 1397/02/19 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nora813 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 5783 الان دارم ایوان آهنگ دردسرسازوگوش میدم بدنم ریتم گرفته کلابدنم شله کافیه یادبگیرم ک نمیگیرم خیلی خوبه مهمترین ریتم اهنک دریابی بعد تیکه تیکه ببینی چیکار میتونی بکنی ده تا اهنگ و یاد بگیری با رقصش میتونی درامد زایی کنی در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
sepidii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 445 خیلی خوبه مهمترین ریتم اهنک دریابی بعد تیکه تیکه ببینی چیکار میتونی بکنی ده تا اهنگ و یاد بگیری با ر ... خانواده شوهرم همشون رقاصن حتی شوهرمم رقصش عالیه وقتی ب من میگن برقص خجالت میکشم هیچی بلدنیستم😔
نیلوفر_آبی1 عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3446 بدنم نرمه هه میگن عربی یادبگیرچون فرم بدنم طوریه دوسومم س ی ن ه وب ا س ن اهااان خوب پس باید سی دی بگیری از روش تمرین کنی فکر کنم از تو نت هم بشه دان کردتهرانی ؟؟ تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
sepidii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 445 اهااان خوب پس باید سی دی بگیری از روش تمرین کنی فکر کنم از تو نت هم بشه دان کرد تهرانی ؟؟ نه کرمانشاه