بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آبجی همیشه بخاطر ماشین نیس بعضیا خانمشون سوار ماشین بشه استرس میگیرن که اتفاقی براش نیفته خودمم همینجوری بودم یواش یواش که سوار شد الان اوکی شدم
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
ناراحت نکن خودتو عزیز.طوری هم برخورد نکن نقطه ضعفت بشه.
از خدا میخوام به زودی دلت شاد بشه.
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
آبجی همیشه بخاطر ماشین نیس بعضیا خانمشون سوار ماشین بشه استرس میگیرن که اتفاقی براش نیفته خودمم همین ...
من اتفتقا رفتم دیروز با اموزشگاه سوارشدم گفتم اگ مربی بگه تو نمیتونی دیگ ماشین سوارشدنو میبوسم میزارم کنار ولی مربی گفت بخدا مشگلی نداری فقط فاصلتو رعایت نمیکنی
من اتفتقا رفتم دیروز با اموزشگاه سوارشدم گفتم اگ مربی بگه تو نمیتونی دیگ ماشین سوارشدنو میبوسم میزار ...
اصل رانندگی همون رعایت فاصله هست اگه رعایت نمیکنی همون ببوسی بزاری کنار بهتره همه تصادفا به خاطر همینه
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
فقط یاد گرفتی و سوار شدی تو محل رد شدی یه بوقم برا ما بزن