2777
2789
عنوان

دلم میخاد ازدست شوهرم گریه کنم

260 بازدید | 13 پست

حالم ازش بهم میخوره

نمک نشناس بی لیاقت

ی ماشین نمیده سوارشم ولی زنداداشش ۲۰سالشه تو داهات میگ اون بلده من ک ده ساله گواهینامه دارم نمیده

کلا زندگیش همینطور

شوهر منم ماشینشو نمیده منم از ۱۰سال گذشته که گواهینامه دارم ولی من دلم میخواد فرار کنم از دستش نه به خاطر این به خاطر اخلاق های دیگه اش

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی همیشه بخاطر ماشین نیس بعضیا خانمشون سوار ماشین بشه استرس میگیرن که اتفاقی براش نیفته خودمم همینجوری بودم یواش یواش که سوار شد الان اوکی شدم

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

ای بابا.

ناراحت نکن خودتو عزیز.طوری هم برخورد نکن نقطه ضعفت بشه.

از خدا میخوام به زودی دلت شاد بشه.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

اگه ماشینش مدل بالاست شاید یکم حق داشته باشن آقایون حساسن رو ماشین خودشون اما اکه معنولیه ک کارش خوب نیست

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

آبجی همیشه بخاطر ماشین نیس بعضیا خانمشون سوار ماشین بشه استرس میگیرن که اتفاقی براش نیفته خودمم همین ...

من اتفتقا رفتم دیروز با اموزشگاه سوارشدم گفتم اگ مربی بگه تو نمیتونی دیگ ماشین سوارشدنو میبوسم میزارم کنار ولی مربی گفت بخدا مشگلی نداری فقط فاصلتو رعایت نمیکنی

ای بابا.ناراحت نکن خودتو عزیز.طوری هم برخورد نکن نقطه ضعفت بشه.از خدا میخوام به زودی دلت شاد بشه.

اره ازخدا بخواه برام بخاد ازمون دادم اگ قبول شم خودم براخودم میتونم ماشین بخرم

من اتفتقا رفتم دیروز با اموزشگاه سوارشدم گفتم اگ مربی بگه تو نمیتونی دیگ ماشین سوارشدنو میبوسم میزار ...

اصل رانندگی همون رعایت فاصله هست اگه رعایت نمیکنی همون ببوسی بزاری کنار بهتره همه تصادفا به خاطر همینه

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

اره ازخدا بخواه برام بخاد ازمون دادم اگ قبول شم خودم براخودم میتونم ماشین بخرم

الهی آمین.از ته دل گفتم برات

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
خب سوارشم یادمیگرم

اره صد در صد یاد میگیری

فقط یاد گرفتی و سوار شدی تو محل رد شدی یه بوقم برا ما بزن