اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیماشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظرباشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️
ما حدود سه چهار تا دوست هم قد هستیم هر کدوم یه استخون بندی داریم اگه هممون هم هفتاد باشیم یه عالم فرق داریم یکی چاق نشون میده یکی دیگه صورتش لاغر و افتضاح میشه
اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊