2777
2789
عنوان

طول سرویکس😣😢

622 بازدید | 17 پست

سلام خانوما...من ۱۲هفتو سه روزمه امروز غربالگری رفتم طول سرویکس زده ۲۴دکترم گفت باید بری سرکلاژ ولی ازمایشم واسه غربالگری انجام دادم  اونم بازور گفتن پنجشنبه اماده میشه دکترمم گفته بدون ازمایش سرکلاژ نمیکنن ب نظرتون خطرناک تا دو روز دیگ کیا تو این هفته همین حدود بوده طول سرویکسشون ؟چن روز بعد سرکلاژ کردن خیلی نگرانم خیلی خیلی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ۱۸ ، اندازش ۲۶ بود که سریع سرکلاژ شدم

همون روز ؟یا چن روز بعدش میترسم دو روزم بمونم دیر بشه لامصب ازمایشم اماده نیست 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
حتما سرکلاژ کن هیچ ترسی هم نداره من خودم کردم

نه از سرکلاژ نمیترسم از این نگرانم تا ازمایشم اماده بشه ی اتفاقی بیفته واس نی نیم

بچه ها من بیمارستان سیدالشهدا تهران میخوام برم واسه سرکلاژ خوبه ب نظرتون

نه ولی سعی کن تا 14هفته بکنی

من خودم 18هفته کردم

میگن 20هفته خطرناکه دیگه

بعدشم بیمارستان دولتی با دفترچه بیمه سلامت رفتم 54تومن شد

خدایا شکرت هزاربار
نه ولی سعی کن تا 14هفته بکنی من خودم 18هفته کردم میگن 20هفته خطرناکه دیگه بعدشم بیمارستان دولتی ب ...

اره دکترم گفت تا ۱۳هفته باید بری 

برای سرکلاژ تا هفته ۲۴ وقت هست ولی معمولا تا هفته ۱۸ دیگه انجام میدن. فعلا وقت داری نگران نباش بزار جواب آزمایشت بیاد بعد

پسرم همه زندگیم
برای سرکلاژ تا هفته ۲۴ وقت هست ولی معمولا تا هفته ۱۸ دیگه انجام میدن. فعلا وقت داری نگران نباش بزار ...

میگم نکنه خیلی کوتاه باشه تا برم دیر بشه چون خودم تو گوگل خوندم نوشته بود از هفته هشت تا ۱۴بین ۲۸تا ۵۹ولی واسه من ۲۴بود