2777
2789

شوهر من اعتیاد داشته

از نامزدی تا سال دوم ازدواجم درگیر مشکلات و چالشا بودم هزار بار خواستم برم

خانوادم پشتم نیستن

😔دوباره چند روز پیش قرص پیدا کردم

رفت آزمایش داد منفی بود ولی از کجا معلوم که کلک نباشه؟

دیروز دوتا انگشتری که برا من خریده بود به زور ازم گرفت برد فروختشون

😔نمیدونم داره چیکار می کنه

این انگشترا هدیه بودن

میگه از اولم برا تو نبودن خریده بودم برا پس انداز ازت گرفتمش نیاز داشتم بردم فروختم

مگه آدم الکی طلا میفروشه

دلم نمیخواد ببینمش

منم ماشینم که زیر پاش بود گرفتم سوییچشو

چون ریده تو ماشینم

درحال اقدام🥰

شوهر منم دیشب با ماشینم تصادف کرد کاپوت جمع شده. خونه مامانشینا بودیم اونجا بهم گفت منم فقط با حس ناراحتی نگاش کردم هیچی نگفتم داد میزد چیه حالا مگه چی شده درست میشه دیگه

قشنگ حالتو میفهمم و درکت میکنم

منم دوسال بعد ازدواج متوجه شدم مواد مصرف میکنه البته مواد پر ضرری نبود (ان تی شبیه ناسه میذارن زیر لب) ولی بعدنا دیدم سیگار میکشه یا قرص میخوره و واقعا نمیدونم تهش میخواد چی بشه فعلا در بدبختی زندگی میکنیم و سعی میکنم انقدر واسه خودم جمع کنم استقلال مالی داشته باشم بتونم جدا شم ازش

هرچند ازدواجمون عاشقانه بود ولی اشتباه بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم دیشب با ماشینم تصادف کرد کاپوت جمع شده. خونه مامانشینا بودیم اونجا بهم گفت منم فقط با حس نا ...

همیشه دو قرت و نیمشون باقیه

🙂خودشونم پول ندادن دلشون بسوزه

درحال اقدام🥰

قیبلا شیشهبعد متادون چند سال مثلا پاک بود دوسال پیش دوباره پیدا کردمالانم پیدا کردم

متادون توازمایشگاه های دولتی مشخص نمیشه تو ازمایش...

قرص هایی مثل متادون رو باید رفت آزمایشگاهخصوصی ازمایش داد...

هنوزاعتیاد داره بنظرم وانگشترهاتو ....

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نباید ماشین می دادیم آخه ما چه وظیفه ای داریمبخدا الان حرف بزنی میگه ماشین آشغالیت برو خونه پدرتتشکر ...

کجا برم خونه خودم ماشین خودم حقوق خودمم بالاتره. زیاد حرف بزنه بهش میگم پاشو برو خونه بابات، البتع اونم گردنت نمیگیره

شوهرت هربار که بگی بره ازمایش بده باخیال راحت ازمایش میده چون مشخص نمیشه تو ازمایشگاه های دولتی.....

متادون خودش اعتیاد آوره وترکش بشدتتت سخت

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
😔😔😔چرا نمیری پیش خانوادت

اصلا شرایط طلاقو ندارم چون خودم خواستم و اصلا راضی نبودن گفتن باید با همه چی بسازی

ولی تو اصلااا باردار نشو امضاتو دیدم عزیزم ببخشید ولی خریت محضه بچه بیاری تو این موقعیت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792