2777
2789
عنوان

همسنای من چقد وضعشون خرابه🗿

293 بازدید | 17 پست

من تو راهنمایی دوبار مجازی رل زدم یکی دو هفته طول کشید جمعا اون یکی یکسال که اونممم تحت تاثیر همکلاسیا بود که کلی کارای خاکبر//سری میکردن

نود و.. هم ندادم

سه سال راهنمایی معدلم بیست بود و از وقتی اومدمم دبیرستان شدم18یا19

من سر اون مجازی حرف زدنا فک میکنم دختر معصومی نیستم ولی به همسنام دقت میکنم که چه کارایی خیلی زیادی انجام میدن پشمام میریزه🗿

پارتی میرن رابطه ج دارن وبا همکارای پدرشون دوست میشن... تازه پدر مادراشون باهاشون صمیمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مظلومم هعییییی

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

خب اونطور که داری میگی تربیت خونوادگیشون اینطوریه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چند سالته؟والا ماهم همینیم من۸۲ایم ولی بعضی کارای بعضی ۸۴به بعدیارو میبینم شاخ درمیارم😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

عزیزم تو دختر خوبی هستی ب شرطی ک اهدافتو مشخص کنی و روی زندگی خودت تمرکز کنی ، فضولی و مقایسع زندگیت با دیگران سطح شما رو بالا نمیبره

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

تاحالا که ۱۹ سالمه رل نداشتم ، هرروز بیشتر از دیروز میفهمم چه کار خوبی کردم چون دیگه ترس اینکه آبروم یره، بازیم بدن، پس فردا تو آینده شوهرم بفهمه نفهمه و... رو دیگه ندارم که هیچی از این پسرای تنوع طلب هیز هم در امان موندم

عزیزم تو دختر خوبی هستی ب شرطی ک اهدافتو مشخص کنی و روی زندگی خودت تمرکز کنی ، فضولی و مقایسع زندگیت ...

خانواده باعث مقایسه میشن😂هی بچه مردم بچه مردم میکنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792