2777
2789

کادو عروسیمون بود بهمراه چندتا سکه پارسیان که همه اینارو همسرم به من داده بود بذارم جای امن

پولهای کادو عروسیمون هم من ریختم به حساب خودم کامل

حالا جایی که من قایم کردم عقل جن هم نمیرسه فقط خودم میدونستم همچین جایی توخونمون وجود داره

خونه ماهم تو ساختمون همسرم ایناست واحد برادرشوهرمجردمم تو طبقه ماست،یه کلید زاپاس هم من گراشتم تو جاکفشی کدوبار خونه نبودم ب برادرهمسرم گفتم کلید از فلانجا بردار برو زیرگاز خاموش کن

بچها من مطمعنم شوهرم برنداشته چونبیشتر از پول اون سکها پول داده دستم من نگه دارم یامن همه طلاهام او کشو چلو چشمشه بهش اعتماد دارم

فقط خدا ببخشه منو ب برادرشوهرم شک دارم😭

نمیتونمم ب خانواده همسرم بگم سکها گم شده دعوا راه میندازن که تو به ما تهمت دزدی زدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره خوب بگرد

خوبم فک کن شاید جابحا کردی

با همسرت در میون بزار

بعد ببینید کیا تو خونتون اومدن رفتن

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792