2777
2789
عنوان

تجربه های دوران کنکور

142 بازدید | 19 پست

دوستان من یه دفتر گذاشتم مخصوص کنکور و هرچی که تجربه میکنم رو داخلش مینویسم هرچی که برام مفیده یا مضره و.. یه خلاصه ای شو گفتم اینجا هم بزارم شاید مفید باشه برا بعضیا

۱ـ تایم بیشتر تو صرف تمرین و تست زدن کن تا اینکه بخوای بیشترشو فیلم آموزشی ببینی یادگیری فعال با سوال حل کردن اتفاق میفته

۲-هرقدم که از گوشی و فضای مجازی فاصله میگیری حداقل دوقدم تو درست پیشرفت میکنی!

۳-خوابتو درست کن تا قبل ۱۱شب بگیر بخواب تا قبل ۷بیدارباش معمولا حالت نرمالش ۱۰شب الی ۵صبحه و بسته به افراد متفاوته اما بنظرم شب بیداری اصلا خوب نیست

۴-کم تر حرف بزن و به اندازه بخور اما سعی کن غذای سالم و سبک بیشتر بخوری که سنگین حال نشی و تنبلی نیفته بجونت! مثلا فست فودزیاد و غذاهای دیرهضم کارایی مغزتو کم میکنن چون بیشتر انرژیت صرف هضم غذا میشه تا یادگیری من خودم مثلاغذاهای ترش کاراییمو کم میکنن حالاتو ببین چه غذاهایی اینطورن و کمتر استفاده کن ازشون

۵-حتما ظهرها زیر نیم ساعت چرت کوتاهی بزن تا رفرش بشه مغزت و بتونه اطلاعاتی رو که تازه واردش شده پردازش کنه

۶-حداکثرهر ۲ساعت یکبار ده دقیقه استراحت کن با آب خنک سروصورتتو بشورتا دمای مغزت برگرده به تعادل وگرنه به مرور مغزت کمبود آب پیدا میکنه وخشکی مغزمیگیری و شبها بد خوابت میبره

۷-بقچه ای درس نخون تو یه روزبین ۳الی ۴درس متنوع بخون تا بازدهیت کم نشه و از قسمت های مختلف مغزت کاربکشی نوروترانسمیترهای مغزت رو تو قسمت های مختلف فعال کن

۸-روتین مسئله داشته باش تا ازقسمت استدلالی مغزت هر روز کاربکشی و فعالترش کنی (ماشین حساب تا حد امکان ممنوع!)

۹-هر روز حتما در حد ۱۵ الی ۳۰ دقیقه ورزش کن یا پیاده روی برو یه مسیری رو و اگر تونستی حین پیاده روی باخودت حرف بزن درمورد اهدافت یا تصورشون کن اینطوری بیشتر به هدفت پایبند میشیو همینطور انرژی میگیری

۱۰-دوران کنکور چون زیادتر از مغزت کارمیکشی یا بخاطر استرس و.. غددچربی پوست سرت هم بیشترکارمیکنن و بیشتر چرب میشه موهات وممکنه دچار ریزش موبشی که بیشتر بخاطر همینه میتونی تقریبا هردو روز یکبار سرتوبشوری بدون اینکه بخوای حموم بری اینطوری ریزش موهات کمتر میشه

۱۱-حتما براخودت تفریح داشته باش هم روزانه و هم آخرهفته ها چون دوپامین و سروتونین نیاز بدنتن خصوصا این دوران حتما برا شارژ شدن روحیه و مغزت وقت بزار اگرتایم تفریحت درس بخونی یه وقت مجبور میشی تایم درس خوندنت تفریح کنی work hard! Play hard

۱۲-تغییر یه شبه اتفاق نمی افته و سنگ بزرگ نشونه نزدنه ! آروم آروم و با استمرار تغییررو با ثبات میکنه نه با کمالگرایی و وسواسی و.. هیچ وقت درسی رو یاد نگرفتی یا نتیجه دلخواهتو نگرفتی ناامید نشو بجاش بگو بیشتر تلاش میکنم موفق میشم و یه ذره زمان بده بخودت هیچ وقت بخودت برچسب نزن بگو من استعداد فلان چیزو ندارم و.. مثلا من خودم چندسال میگفتم فلان درسو متنفرم و اصلا استعدادشو ندارم اما به جایی رسید که درس مورد علاقم شد

۱۳-عادتهای غلطی رو که میدونی مانع رسیدن به اهدافت شدند از همین حالا اراده کن کنارشون بزاری و تسویف نکن تو کارت که معمولا اون شنبه یا فرداعه نمیرسه و مغزت داره هعی ازت زمان میخره و گردو گردو وقتتو هدر میدی و به جای میرسی که خیلی دیره پس تا دیر نشده بجنب هرکاری میخوای کنی من خودم سر فردا فردا کردن خیلی ضربه خوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال گذشته تازه از خدمت اومدم و خیلی نخوندم امسال دوباره کنکور دارم البته قبل خدمتم یبار کنکور داد ...

آها موفق باشی

ممنون که از تجربه هات گفتی

منم امسال کنکور دارم ولی میخوام برای ۱۴۰۶ بخونم

من سال گذشته تازه از خدمت اومدم و خیلی نخوندم امسال دوباره کنکور دارم البته قبل خدمتم یبار کنکور داد ...

شما از شیمی یازدهم چیزینمیفهمید؟من دبیرستانمامسال تموم شده ولی شیمی یازدهمرو تجدید داشتم امتحان دادمعکس امتحانمو فرستادم ت تاپیک اخرممیشه اگ بلدین یه چک کنید ببینید پاس میشم یا ن؟

آها موفق باشی ممنون که از تجربه هات گفتی منم امسال کنکور دارم ولی میخوام برای ۱۴۰۶ بخونم

شما از شیمی یازدهم چیزینمیفهمید؟من دبیرستانمامسال تموم شده ولی شیمی یازدهمرو تجدید داشتم امتحان دادمعکس امتحانمو فرستادم ت تاپیک اخرممیشه اگ بلدین یه چک کنید ببینید پاس میشم یا ن؟

آها موفق باشی ممنون که از تجربه هات گفتی منم امسال کنکور دارم ولی میخوام برای ۱۴۰۶ بخونم

خواهش میکنم همچنین خودتون خب چرا موکول کنید به سال بعد همین امسال بخونید وقت هست بنظرم

خواهش میکنم همچنین خودتون خب چرا موکول کنید به سال بعد همین امسال بخونید وقت هست بنظرم

هم شرایطش رو ندارم الان بخوام کلی کتاب بگیرم و کلاس اینا

هم میخوام برای سال بعد با آرامش بخونم امسال الان زیاد وقت نمونده الان هم که امتحان دی و بعدش هم ۴ ماه دیگه خرداده

شما از شیمی یازدهم چیزینمیفهمید؟من دبیرستانمامسال تموم شده ولی شیمی یازدهمرو تجدید داشتم امتحان دادم ...

من بعضی جاها رو یادم نیست خیلی بعد اینکه بستگی داره به سلیقه طراح اینکه چه جور نمره بده اسکرین گرفتم اگر فردا تونستم میبینم بلد بودم بهتون اطلاع میدم اما بنظرم نمره قبول رو باید بگیرید مثل اینکه

هم شرایطش رو ندارم الان بخوام کلی کتاب بگیرم و کلاس اینا هم میخوام برای سال بعد با آرامش بخونم امسال ...

من کتاب زیاد داشتم از قبل خدمتم که خیلی هاشو دادم رفت تاپیک هم زدم اما مثل اینکه کسی پیدا نشد که دادم کتابخونه انشاءالله که به خواسته تون برسید

من خیلی انگیزه م کم میشه

خیلی تو خونه اذیتم

برا درس برا مطالعه همش باید بگم ساکت

دعوام میکنن

نمیدونم چیکا کنم(:

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم