۱ـ تایم بیشتر تو صرف تمرین و تست زدن کن تا اینکه بخوای بیشترشو فیلم آموزشی ببینی یادگیری فعال با سوال حل کردن اتفاق میفته
۲-هرقدم که از گوشی و فضای مجازی فاصله میگیری حداقل دوقدم تو درست پیشرفت میکنی!
۳-خوابتو درست کن تا قبل ۱۱شب بگیر بخواب تا قبل ۷بیدارباش معمولا حالت نرمالش ۱۰شب الی ۵صبحه و بسته به افراد متفاوته اما بنظرم شب بیداری اصلا خوب نیست
۴-کم تر حرف بزن و به اندازه بخور اما سعی کن غذای سالم و سبک بیشتر بخوری که سنگین حال نشی و تنبلی نیفته بجونت! مثلا فست فودزیاد و غذاهای دیرهضم کارایی مغزتو کم میکنن چون بیشتر انرژیت صرف هضم غذا میشه تا یادگیری من خودم مثلاغذاهای ترش کاراییمو کم میکنن حالاتو ببین چه غذاهایی اینطورن و کمتر استفاده کن ازشون
۵-حتما ظهرها زیر نیم ساعت چرت کوتاهی بزن تا رفرش بشه مغزت و بتونه اطلاعاتی رو که تازه واردش شده پردازش کنه
۶-حداکثرهر ۲ساعت یکبار ده دقیقه استراحت کن با آب خنک سروصورتتو بشورتا دمای مغزت برگرده به تعادل وگرنه به مرور مغزت کمبود آب پیدا میکنه وخشکی مغزمیگیری و شبها بد خوابت میبره
۷-بقچه ای درس نخون تو یه روزبین ۳الی ۴درس متنوع بخون تا بازدهیت کم نشه و از قسمت های مختلف مغزت کاربکشی نوروترانسمیترهای مغزت رو تو قسمت های مختلف فعال کن
۸-روتین مسئله داشته باش تا ازقسمت استدلالی مغزت هر روز کاربکشی و فعالترش کنی (ماشین حساب تا حد امکان ممنوع!)
۹-هر روز حتما در حد ۱۵ الی ۳۰ دقیقه ورزش کن یا پیاده روی برو یه مسیری رو و اگر تونستی حین پیاده روی باخودت حرف بزن درمورد اهدافت یا تصورشون کن اینطوری بیشتر به هدفت پایبند میشیو همینطور انرژی میگیری
۱۰-دوران کنکور چون زیادتر از مغزت کارمیکشی یا بخاطر استرس و.. غددچربی پوست سرت هم بیشترکارمیکنن و بیشتر چرب میشه موهات وممکنه دچار ریزش موبشی که بیشتر بخاطر همینه میتونی تقریبا هردو روز یکبار سرتوبشوری بدون اینکه بخوای حموم بری اینطوری ریزش موهات کمتر میشه
۱۱-حتما براخودت تفریح داشته باش هم روزانه و هم آخرهفته ها چون دوپامین و سروتونین نیاز بدنتن خصوصا این دوران حتما برا شارژ شدن روحیه و مغزت وقت بزار اگرتایم تفریحت درس بخونی یه وقت مجبور میشی تایم درس خوندنت تفریح کنی work hard! Play hard
۱۲-تغییر یه شبه اتفاق نمی افته و سنگ بزرگ نشونه نزدنه ! آروم آروم و با استمرار تغییررو با ثبات میکنه نه با کمالگرایی و وسواسی و.. هیچ وقت درسی رو یاد نگرفتی یا نتیجه دلخواهتو نگرفتی ناامید نشو بجاش بگو بیشتر تلاش میکنم موفق میشم و یه ذره زمان بده بخودت هیچ وقت بخودت برچسب نزن بگو من استعداد فلان چیزو ندارم و.. مثلا من خودم چندسال میگفتم فلان درسو متنفرم و اصلا استعدادشو ندارم اما به جایی رسید که درس مورد علاقم شد
۱۳-عادتهای غلطی رو که میدونی مانع رسیدن به اهدافت شدند از همین حالا اراده کن کنارشون بزاری و تسویف نکن تو کارت که معمولا اون شنبه یا فرداعه نمیرسه و مغزت داره هعی ازت زمان میخره و گردو گردو وقتتو هدر میدی و به جای میرسی که خیلی دیره پس تا دیر نشده بجنب هرکاری میخوای کنی من خودم سر فردا فردا کردن خیلی ضربه خوردم