2777
2789
عنوان

مدیر مجرد

1134 بازدید | 64 پست

خانما من توی مدرسه ای هستم که مدیرش آقا و جوان و مجرد هست ، متولد ۸۰ هست و من خودم متولد ۷۵ متاهلو دوتا بچه کوچیک دارم.

من توی دفتر مدرسه بااین آقا تنها هستم البته رفت و آمد هم میشه ب این اتاق ....

ی حرفایی میزنه خیلی راحته مثلا میگه دلم دوست دختر میخواد یبار میگه پول میخام دلم ی شوگرمامی میخواد

اینا ب کنار

چند بار تو حرفاش بهم گفته شما خیلی خوشگلی برای همین همه بهت نگاه میکنن یا مثلا پیام براش توی شاد میفرستم همونجا ب شوخی میگه ی دختری داره مزاحمم میشه پیام میده برم ببینم اگه پروفایلش خوشگله ک جوابشو بدم....

کلا بنظرم دهه هشتادی پررو هست....نمیتونم اخم کنم و جواب ندم ولی من با شوخی جواب بهش میدم که گاهی خودشو جمع کنه و حتی گاهی سنگین میشم و حرف نمیزنم....

نمیدونم منظور داره یا بزارم پای بچه بازی هاش...

نظرتون چیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر بی ادب و بی لوله

چحوری مدیر شده این جغله؟

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

بهش بگو

گیییییییییییییییییییییییییییییییییی خواره نشورده موس

سگگگگگ

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،