2777
2789
عنوان

توروخدا کسی سر در میاره

87 بازدید | 8 پست

من پریروز خیلی یهویی دندون اولم یعنی جلویی درد گرفت جوری نمیتونستم دندونام روی هم بذارم. رفتیم دندونپزشکی عصب کشی کرد از وقتی سوار ماشین شدم سردم بود رسیدم که خونه به طرز عجیبی یطرف صورتم بینیم و دندونام درد گرفت جوریکه داشتم گریه میکردم. قرص انداختم دستمال گرم گذاشتم صورتم یکم بهتر شدم و الانم اون درد رو ندارم اما از دیشب لب بالاییم پف کرده حتی یطرف بینیم از جیه آخه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از عصبکشی این درد و پف میتونه طبیعی باشه، مخصوصاً دندون جلو. اگه ورم بیشتر شد یا تب کردی حتماً دوباره برو دندونپزشکی

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

بله. میگم میتونه از سینوزیت باشه و عفونتش؟

بله، میتونه از درگیری سینوس هم باشه چون ریشه دندونهای جلویی به سینوس نزدیکه. بعد از عصبکشی اگه عفونت یا التهاب بوده، درد و ورم لب و کنار بینی میتونه بده. بهتره اگه ورم ادامهدار شد یا بدتر شد، حتماً دندونپزشک معاینهات کنه تا در صورت نیاز دارو بده

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه