2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنار میان پلی همیشه اون تو قلبشون میمونه شاید بعدا کس دیگخ رو بخوان یا خوششون بیادو... اما تپ عمق قل ...

همیشه با دختر جدید زندگیشون مقایسه اش میکنن؟ اگه دختره به شدت تایپش باشه ( همونی که عاشقشه) نمیاد با این مقایسه کنه دختر جدید رو؟

کاربری دست ۲ نفره
همیشه با دختر جدید زندگیشون مقایسه اش میکنن؟ اگه دختره به شدت تایپش باشه ( همونی که عاشقشه) نمیاد با ...

مقایسه گاهی پیش میاد حتی ما خانوما هم همینیم

اما خب میتونه با ادم جدید هم زندگی خوبی داشته باشه

ولی خب قلبش جای عشقشه

مقایسه گاهی پیش میاد حتی ما خانوما هم همینیماما خب میتونه با ادم جدید هم زندگی خوبی داشته باشهولی خب ...

اصلا متوجه نمیشم چطوری میشه قلبت برا یکی دیگه باشه با یکی دیگه ازدواج کنی😭و خوب زندگی کنین

کاربری دست ۲ نفره
اصلا متوجه نمیشم چطوری میشه قلبت برا یکی دیگه باشه با یکی دیگه ازدواج کنی😭و خوب زندگی کنین

دیگه ادم یوقتایی یچیزی میشه که مجبور میشه رها کنه یا ب دلایلی اون رابطه تموم میشه ب سرانجام نمیرسه

ادم قلبش میمونه پیش اون ولی خب نهایتا مجبور میشه بپذیره و کنار بیاد هرچند قلب ادم میسوزه

بعدشم خب تا ابد نمیشه تنها موند که..

مثلا من خودم میدونم سالها بعد اگه بتونم با کسی ازدواج هم بکنم و حتی اگه اون مرد عالی باشه فقط میتونه مرد زندگی من باشه

عشق زندگیم کس دیگه ایه.

مقایسه هم...من اصلا دوست ندارم کسیو با عشقم مقایسه کنم..