2789
عنوان

جنين بريچ

136 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان كسي بوده كه بچش بريچ باشه ؟ من تو هفته ٣١ جنينم بريچه البته تو سونوي ٢٠هفته سفاليك بود. ميخواستم بدونم رابطه اي بين سلامتي جنين و بريچ بودنش هست؟

من قهرمان زندگي خودم هستم 😊

اومدم بگم خوش بحالت 🤣 از خدام بود بریج بشه بچه که سزارینم کنن.

هیچی نیست مثل اینه شما میخوای بخوابی سرت رو بزاری بالای تخت بخوابی یا سرت رو بزاری پایین تخت! در هر صورت خوابیدی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایستاده است بچت سزارین بشی احتمالا

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

سلام عزيزم هنوز زوده ميچرخه نگران نباش اگه نچرخيد سزارين اجباري ميشي همين فرقي از نظر سلامتي نداره اينو ميگم چون خودمم مثل شما هستم هنوز نچرخيده ولي كلا سالمو سرحاله خداروشكر  

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫
یکی منم کمک کنه تروخدا من وقتی ایستادم بچه سفت میشه و به سمت راست متمایل به وسط بدجور فشار میاره و ...

منم وقتی می ایستم بچه نه شکمم کلا سفت نیشه فکر کنم عادیه چون میشینم یا میخوابم اینجوری نیس

بچه من کلا تو پهلومه کا پهلوهام کش میاد و درد میکنه و هی ترک میخوره

یکی منم کمک کنه تروخدا من وقتی ایستادم بچه سفت میشه و به سمت راست متمایل به وسط بدجور فشار میاره و ...

منم وقتي تو ماشينم اينطوري ميشه مخصوصا وقتي تكوناي ماشين زياده

منم وقتی می ایستم بچه نه شکمم کلا سفت نیشه فکر کنم عادیه چون میشینم یا میخوابم اینجوری نیس  بچ ...

واقعا خیلی میسوزه سر به راه هم هست نمی‌دونم شاید جاش تنگه خیلی تکون میخوره اذیت میکنه

بچه من سر به راه یعنی سرش پاینه الان چند مدته واقعا نمیتونم سر پا وایستم خیلی میسوزه

اگر معدتونه طبيعيه بادوم و زنجفيل بهترش ميكنه اگر معده نيست تو هفته هاي آخر اگر سفاليك باشه پاش به دنده هاتون فشار مياره يا گير ميكنه و باعث درد ميشه صاف ايستادن كمك ميكنه فضا باز بشه و فشار كمتر ميشه

واقعا خیلی میسوزه سر به راه هم هست نمی‌دونم شاید جاش تنگه خیلی تکون میخوره اذیت میکنه

واسه منم همینه عزیزم سوزش و خارش دارم ولی توی پهلومه بچه و اونجا اینجوریه