2777
2789
عنوان

ایدتون برای تولد یک سالگی چیه

69 بازدید | 10 پست

راستش حوصله جشن مشن ندارم چون جز خانوادمم هیچکسو ندارم حالا دلم نمیاد اولین تولد بچم خشک و خالی بگذره خودم نظرم اینه ی کیک بگیرم ی کیک کوچولو چنتا عکس بندازیم همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا براتون حفظش کنههمه🧿 من که 7/8روز پیش بود خدا نیاره برات آنفولانزا گرفتیم شدید بعد نشد بگیرم فق ...

وای مریض شدنش مثل کابوس برام منم وقتی ۹ ماهش بود مریض شد ۴ شبانه ردز مدام تو بغلم بود خودمم مریض شدم شوهر نامردمم بگی ی ساعت نگهش داشت نداشت ی جوری جفتمون آب شدیم ک الان هنوز بد ۳ ماه ک خوب شدیم هرکی میبینش میگه چقدر لاغره انگار ۶ ماهشه منم ک دیگه هیچی هنوزم داغونیم

وای مریض شدنش مثل کابوس برام منم وقتی ۹ ماهش بود مریض شد ۴ شبانه ردز مدام تو بغلم بود خودمم مریض شدم ...

وای بچه منم خیلی لاغره نه ماهگی مریض شد گلاب به روت روزی سی دفعه اسهال بود جون نداشت بخدا بعد اونم از برج هشت یکسر مریضه دیگع آنفولانزا تیر اخر بود بخدا از دست خانواده شوهرم زندگی ندارم خونه نداریم با مارشوهر زندگی میکنیم این نوه های پسریش درست مث دور از جونتون خرن هر چی میگم بابا بچه رو بوس نکن انگار نه انگار بخدا ایندفعه میخاستم سرمو بکوبم تو دیوار خودش ی ده روز مریض بود روز تولدش هم خودم سه روز بیمارستان بستری شدم