2821
2789
نه باور کن، من تابحال با هیچ دختری تو رابطه نبودم برای همین الان تحت فشارم توروخدا زود قضاوت نکنید

ببین برادر چطور که شما پول داری زن صیغه کنی ولی پول نداری با به دختر نامزد بشی اون پولی که به زن صیغه ی میدی بده به نامزدت اگه راس می گی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همون موقع میرفتین تا دوباره سیم رو کامپوزیت کنه به دندونای شما، حالا که اینطور شده، باید برید د ...

میخوام همین دوتا دندون جلوییم فقط صاف شه راهی هست؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
هزینش رو نمیدونم... مثل یه نایت گارد بی رنگه که روی دندوناتون میذارین، قبلش هم قالبگیری میکنن از دها ...

تنها راهش ارتودنسی هست، اگر دندانپزشکی گفت که لمینیت یا کامپوزیت درستش میکنم ، قبول نکنید... چون بهترین و مناسبترین درمان ، همین ارتودنسی هست، ندارید که دندوناتون رو تراش بدن برای لمینیت، حیفه

تنها راهش ارتودنسی هست، اگر دندانپزشکی گفت که لمینیت یا کامپوزیت درستش میکنم ، قبول نکنید... چون بهت ...

اوووف خیلی گرونه خب اه

ببین برادر چطور که شما پول داری زن صیغه کنی ولی پول نداری با به دختر نامزد بشی اون پولی که به زن صی ...

من تابحال صیغه نکردم ،ولس هزینش خیلی پایینتر از ازدواجه... برای همین اینجا پرسیدم ، و هیچوقت هم با دختری رابطه نداشتم، چون نمیخوام مثل پسرای دیگه به دخترا، برای رابطه جنسی وعده ازدواج دروغین بدم ، میخوام خیلی مستقیم و روراست بگم من میخوام فقط رابطه جنسی داشته باشم همین... به نظر شما ایراد داره ؟؟؟؟ تا الان تحمل کردم از این به بعد نمیتونم تحمل کنم از طرفی هم پول ازدواج رو ندارم...

اوووف خیلی گرونه خب اه

اگر برای شهرهای جنوبی هستین میتونید برید اردوی جهادی ها، اونجا رایگان درمان میکنن ، یا اینکه برید دانشگاه شهید بهشتی تهران ، یا دانشگاه تهران ، برید قسمت دانشکده دندانپزشکیش، و بگید برای درمان اومدم، اونجا هزینه هایش خیلی کمتر هست، میتونید برید بپرسید

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792