2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گرونیه فعلآ هم کار ثابت ندارم

فکر نمیکنی گرونی بهونه هست تا از زیر بار مسئولیت خارج بشی خوب بگرد یه کار خوب پیدا کن و بعد دختر هم کفو خودت رو پیدا کن ازدواج کن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

فکر نمیکنی گرونی بهونه هست تا از زیر بار مسئولیت خارج بشی خوب بگرد یه کار خوب پیدا کن و بعد دختر هم ...

من الان میخوام ، برای ازدواج باید حداقل، سه الی چهار سال کار کنم طول میکشه تا یه مقدار پول جمع بشه

جناب شما دندانپزشکی اون وقت از گرونی مینالی. بگو به نفر می خوام برا خوش گذرانی وکیل وحال خودم واقعا ...

خب من تازه درسم تموم شده. هنوز وارد بازار کار نشدم بعد این که دندانپزشکی هم دیگه مثل قبل نیست

فکر نمیکنی گرونی بهونه هست تا از زیر بار مسئولیت خارج بشی خوب بگرد یه کار خوب پیدا کن و بعد دختر هم ...

بابا طرف دندون پزشکه به نظرت دندون پزشکی نمی دونه از عهدی خرج زنش بر بیاد معلوم برای چی دنبال زن صیغه ی

بپرس

من 10 سال پیش ارتودنسی کردم یه سیم ثابت جذاشتن پشت دندون های بالاییم

حالا دندونم دوباره کج شده

چکار کنم؟ دوباره ارتودنسی کنم یا راه دیگه ایم هست

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
اینا از اون دسته از پسرایی هستن که از شرایط ازدواج فقط نر بودنسو دارن

نه باور کن، من تابحال با هیچ دختری تو رابطه نبودم

برای همین الان تحت فشارم توروخدا زود قضاوت نکنید

خب من تازه درسم تموم شده. هنوز وارد بازار کار نشدم بعد این که دندانپزشکی هم دیگه مثل قبل نیست

آخی راس میگی آنقدر بازار دندانپزشکی بد شده دندانپزشکان مجبورم برم چوپونی

این چرندیات برا کسی بگو که نه دونه

من 10 سال پیش ارتودنسی کردم یه سیم ثابت جذاشتن پشت دندون های بالاییم حالا دندونم دوباره کج شده چکار ...

باید همون موقع میرفتین تا دوباره سیم رو کامپوزیت کنه به دندونای شما، حالا که اینطور شده، باید برید دوباره ارتودنسی کنید، میتونید البته ارتودنسی نامرئی هم انجام بدین

آخی راس میگی آنقدر بازار دندانپزشکی بد شده دندانپزشکان مجبورم برم چوپونی این چرندیات برا کسی بگو که ...

بخدا مردم پول ندارن بیان دندانپزشکی ، بعد این که من تازه درسم تمام شده

باید همون موقع میرفتین تا دوباره سیم رو کامپوزیت کنه به دندونای شما، حالا که اینطور شده، باید برید د ...

ارتودنسی نامرئی چیه

چقد هزینه داره

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792