2777
2789
عنوان

بی هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 51 پست
همونه دیپه گول داشتم که اینها مشکل حساب نمیشد بد بختی پول هم ندارم

عزیزم این همه شغل هست بنظرم میتونی یه کار مناسب پیدا کنی باشگاهم هست 

تو هدف توزندگیت داری مثل لاغری ولی من واقعا

هیچ کاری دوسندارم انجام بدم فقط دوسدارم روزا تمومشه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن تو زمینه ای که استعداد داری فعالیت کنی.من قصد دارم کلاس نقاشی هم برم چون استعداد دارم.مشکلات ...

اخه من تا قبل از ازدواج عالیی بودم از نظر روحی

بعد از ازدواج نمیدونم چم شد الان بیشتر ازیکساله گرفتار این وضعم 

سعی کنید با ادم های منفی رفت و امد نکنید  ،حتی اگه مادرتون یا  خواهرتون باشه ..

اخبار منفی رو دنبال نکنید ..

فیلم و سریال اعصاب خورد کن نبینین ‌.

کسی اطرافتون یا پشت تلفن شروع کرد به حرف بیخود سریع محل رو ترک کنید .. فقط دنبال مثبت باشید 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اخه من تا قبل از ازدواج عالیی بودم از نظر روحی بعد از ازدواج نمیدونم چم شد الان بیشتر ازیکساله گرفت ...

تو زندگی مشترکت مشکل داری؟من بخاطر رفتارهای بد شوهرم و بلاهایی که به سرم آورد اینطوری شدم

من . همین  الان هم هدفی ندارم از بس چاقم و زشتم  دیگه چه هدفی  میتونم داشته باشم &nbs ...

عزیزم انقد انرژی منفی نده به خودت.

همینکه میگی قیافم خوب نیس نشون میده اعتماد به نفس و عزت نفس اسیب دیده داری.هیچ ادمی زشت نیست.

بهتپیشنهاد میکنم کتاب عزت نفس روی میز شام نوشته محمود جولایی رو حتمااااا در اسرع وقت بخون

تو زندگی مشترکت مشکل داری؟من بخاطر رفتارهای بد شوهرم و بلاهایی که به سرم آورد اینطوری شدم

منم دقیقا بخاطر همیناست اصن فکر نمیکردم زندگی بعد ازدواج اینجوری باشه

ای بابا خواهر من الان زشت  باش برو تو خیابون جاق باش پول هم نداشته باش اگه کسی بهت گفت تو کی یا ...

اولا اینجوری فکر کنی همین میشه. بعد من نه چاقم نه زشت نه بی پول، کسی محل منم نمیذاره. مگه قراره تو خیابون محل بذارن و بگن کی ای. اینجوریه منم غمگین باشم. :) بعدم قیافه با آرایش درست میشه مگه چقدر پول میخواد. مشکل شما از جای دیگه ست اعتماد به نفس و خوددوستیت کمه واسه همینم چاق شدی

سعی کنید با ادم های منفی رفت و امد نکنید  ،حتی اگه مادرتون یا  خواهرتون باشه .. اخبار منف ...

والله من الان خودم بقدری منفی وبی احساس شدم ک بقیه دارن دوری میکنن

دوستان چرا انقد فاز منفی؟؟؟؟

مگه ما چندبار به دنیا میایم مگه چند سال عمر میکنیم که بخوایم روزمونو اینجوری با این افکار منفی هدر بدیم؟

اگه میگید هدف ندارم این ینی خودتونو باور ندارین،ینی خودتون رو لایق رویاهاتون نمیدونین.

مطمعن باشید اگه قانع بشید که خارج از ذهن شما هیچ محدودیتی نیس کلی رویا و هدف میاد تو ذهنتون.

در برابر مشکلات از خودتون ضعف نشون ندین شما تکه ای از روح خدارودر وجودتون دارین مگه میشه چنین قدرتی داشت و باز نا امید بود؟

مطمعن باشید مطمعن باشید شک نکنید همه مشکلاتتون حل میشه اگه حال خودتون خوب باشه اگه افکار مثبت داشته باشین اگه شکرگزاری کنین و ایمان داشته باشین که هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست