2777
2789
عنوان

بی هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 51 پست
من . همین  الان هم هدفی ندارم از بس چاقم و زشتم  دیگه چه هدفی  میتونم داشته باشم &nbs ...

کاش مشکل منم اینا بود هزارتا راه حل وجود داره براشما فقط کافیه پول وانگیزه داشته باشی 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
خب چیکاری چجوری تونستی خوب شی

این بخاطر افسردگی و بیکاری بیش از حده.من بخاطر مشکلات زندگیم افسردگی گرفتم و الان یه مدته سر خودمو گرم کردم و دارم میرم کلاس مربیگری مهد.دارم کم کم بهتر میشم.سعی کن برای زندگیت برنامه ریزی کنی مثلا واسه ازدواج کار بچه دارشدن و هرچیز دیگه ای زمان مشخص کن و برنامه داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره متاسفانه

برو کلاس عکاسی ..نقاشی .خوشنویسی ‌.. با هنر سر خودت رو گرم کن ‌. روحیه ات بهتر میشه ..

زمان و زندگی منتظر ما وای نمیایسته .. خواهشا از جونتون استفاده کنید 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
این بخاطر افسردگی و بیکاری بیش از حده.من بخاطر مشکلات زندگیم افسردگی گرفتم و الان یه مدته سر خودمو گ ...

خب خوبشد ک تونستی حلش کنی برامنم دعا کن راحت شم

من . همین  الان هم هدفی ندارم از بس چاقم و زشتم  دیگه چه هدفی  میتونم داشته باشم &nbs ...

ببخشید اهداف مال مردم لاغر و زیبا هستن؟ کی گفنه؟ چاق زشت نمیتونه پولدار بشه؟ سفر بره؟ مدرک بالاتر بگیره؟ 

اصلا هم نه تو ایران نه هیچ جا قیافه خوب حرف اول رو نمیزنه زیبایی حرف دوم رو میزنه. اعتماد به نفس خوب همه جا حرف اول را میزنه پس نگران این باش نه اون

برو کلاس عکاسی ..نقاشی .خوشنویسی ‌.. با هنر سر خودت رو گرم کن ‌. روحیه ات بهتر میشه .. زم ...

ممنون امیدوارم بتونم برم خوبشم خیلی سخته 

من تو داروخانه کار میکنم ..

به خدا ادم سنش که بالا میره .. خیلی حسرت گذشته رو میخوره .. 

هفته ای تقریبا دو دفعه سرنگ اوتانازی درست میکنم .. واقعا  زندگی کوتاه هست ..

برو یه مقدار خاک تو حیاط یا گلدون رو دست بزن .. همه قراره اونجا بخوابیم.. چرا تا وقتی زنده و سالم هستیم از زندگی مون لذت نبریم اخه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
ببخشید اهداف مال مردم لاغر و زیبا هستن؟ کی گفنه؟ چاق زشت نمیتونه پولدار بشه؟ سفر بره؟ مدرک بالاتر بگ ...

ای بابا خواهر من الان زشت  باش برو تو خیابون جاق باش پول هم نداشته باش اگه کسی بهت گفت تو کی یا کسی نگات کرد ... الان پول هیکل و قیافه و زیبایی تو جامعه ما حرف اول رو میزنه عزیزممم. من هیچکدوم رو ندارم از همه جا رونده و مونده هستم 

خب خوبشد ک تونستی حلش کنی برامنم دعا کن راحت شم

سعی کن تو زمینه ای که استعداد داری فعالیت کنی.من قصد دارم کلاس نقاشی هم برم چون استعداد دارم.مشکلات زندگی هیچوقت حل نمیشه و آدم به جایی میرسه که خودش رو میسپاره به سرنوشت و اصلا براش مهم نیست بعدش چی میشه.نه چیزی خوشحالت میکنه نه ناراحت انگار که تو خلأ زندگی میکنی.اما نذار به این مرز از بی تفاوتی برسی نذار استعدادها و توانایی هات زیر بار این بی تفاوتی و افسردگی بپوسه