2777
2789
عنوان

عروسی

122 بازدید | 16 پست

سلام خانما برای عروسی اقوام شوهر کت و شلوار خوبه؟ عقدم اولین باره منو میبینن کلا توچشمم کت وشلوار سبز مجلسی شلوارش دمپا و کت و شلوار عقد خودم سفیده با گل و تور داخلش داره کدومو بپوشم؟ سبزه فقط یکم کارشدس سفیده خیلی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سراپا سفید پوشیدن برای عروس خز شده تو عروسی مردم که دیگه زشت هم هست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه دوره ینی من تاحالا ندیدمشون دخترعمو شوهرم اما رفت و آمدی ندارن من بامادرشوهرم میرم داخل زنونه

خب دختر عمو نزدیکه و اینکه ندیدی عادیه منم چندماه بعد از عقدم عروسی پسر خالش بود پیراهن پوشیدم و آرایشگاه رفتم

باز هرچی خودت میدونی ولی مال عقدتو نپوش

کت و شلوار کلا مناسب عروسی نیست

لباس عقد خودتون هم مناسب عروسی مردم نیست. مردم هم توی مراسم خودتون چشم به شما داشتن و قرار نیست در مراسم عروسی یکی دیگه شما رو به چشم عروس ببینن

یه پیراهن شیک مناسب بپوشید و برید عروسی

اره منم همینو گفتم اما میگن لباس عروس چه ربطی به کت و شلوار داره

برای خودت بد هست

از همون اول خودت رو بد نشون نده

انصافا بد هست یه نفر تو عروسی مردم تیپ سفید بزنه انگار دنبال جلب توجه هست

سفید نپوش عزیزم. همون کت سبزت شیک و قشنگه. اکسسوری هاش رو خوب بچین.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

خب دختر عمو نزدیکه و اینکه ندیدی عادیه منم چندماه بعد از عقدم عروسی پسر خالش بود پیراهن پوشیدم و آرا ...

اره اونو نمیپوشم نظرم یا روکت شلوار سبزس یا پیراهن مجلسی هم دارم ارایشگاه که میرم