2777
2789

مثلا تو دانشگاه هی میگه مبینا باور میکنی من همش به زندگیت فکر میکنم یه جوریع عجیبه

😐یا میگه عه راستی رابطط با نامزدت چجوریع؟ نامزدم زیاد ادم خوبی نیست اینم میدونه(فعلا مشکلم نامزدم نیست بهش کار ندارم)بعد هی برمیگرده میگع ببین نامزد قبلی من

۴ سال پیش یه ماه نامزد داشتع ۴ ساله همشششش حرف نامزدشو میزنع تا ی چیزی پیش میاد سریع میگه من و ببین نامزدیمو سر این بهم زدم که نامزدم رفته بود یه شهر دیگع سفر کاری یک روره به من نگفتع بود بهم زدم😏😐

یا همش میگع مگع تو و نامزدت عاشق هم نبودید بهم رسیدید پس چرا استوری عاشقانه نمیزاری😏یا میگه تو چجوری میتونی با نامزدت زندگی کنی که قبلا دوس دختر داشته و فلان

کلا گیرداده به نامزد یا نامزدم پیام میدع میگع ببینم دارع بهت چی میگع

هروقت میبینمش انقد حرفای چرت و پرت بهم تحمیل میکنه اعصابم خراب میشع

😒😑یا همش میگه زندگیت چرا اینجوریع

میگم مگه تو زندگی منی ؟میگه همش به زندگیت فک میکنم چرا اینجوریه😐

چیکار کنم؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

دوستای دانشگاه مگر اینکه خیلی خفن باشن وگرنه نمیمونن براتاز این به بعد هیچی به هیچ وجه در مورد زندگی ...

یا همش میگه ادم تو اینگرونی خونه باباش بمونه ازدواج نکنه بهتره حداقل باباش خرجشو میدع

یک عدد دختر زبروزرنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای دانشگاه مگر اینکه خیلی خفن باشن وگرنه نمیمونن براتاز این به بعد هیچی به هیچ وجه در مورد زندگی ...

یا میگه کی عروسی میکنی؟گفتم شاید بعد از عید گفت من مطمعنم بعد از عیدم ازدواج نمیکنی گفتم نمیدونم

گفت یعنی میخوای بعد عید ازدواج کنی واقعا گفتم شاید بعدگیرداده چرا شاید؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

یا همش میگه ادم تو اینگرونی خونه باباش بمونه ازدواج نکنه بهتره حداقل باباش خرجشو میدع

اصلا توجه نکن معذرت میخوام از این گه خورا تو دانشگاه زیاد هست

اصلا توجه نکن

من خودم یه دوستی داشتم حتی خواستگار که برا میومد انقد شروع میکرد از بدی خواستگار گفتن که مثلا من جواب مدم که خندت میگرفت

اگه دوستت بود لجتو در نمیآورد به نظرم کلا ازش دور شو کمتر باش وقت بگذرون و یواش یواش این رابطه رو تم ...

کمتر باهاشم بعد یه ماه تو دانشگاه یهویی دیدمش شروع کردن ب چرت گفتن

یک عدد دختر زبروزرنگم

اصلا توجه نکن معذرت میخوام از این گه خورا تو دانشگاه زیاد هستاصلا توجه نکنمن خودم یه دوستی داشتم حتی ...

🙄😑احساس میکنم اذیتم میکنه ک اروم شه هر لحظع ک باهاش حرف میزنم یه چیزی میگه ک اعصابمو خورد کنه

یک عدد دختر زبروزرنگم

کمتر باهاشم بعد یه ماه تو دانشگاه یهویی دیدمش شروع کردن ب چرت گفتن

خوب میکنی

هر وقت هم اتفاقی دیدیش یهو بگو عجله دارم ببخشید یا الکی گوشی دست بگیر که داری مثلا صحبت میکنی کلا بپیچونش مجال صحبت نداشته باشه و بعد هم برو

🙄😑احساس میکنم اذیتم میکنه ک اروم شه هر لحظع ک باهاش حرف میزنم یه چیزی میگه ک اعصابمو خورد کنه

اصلا برات مهم نباشه بهش توجه نکن

فقط خواستی واسه سرگرمی وقت بگذرون باهاش