2777
2789

شخصی هست ک خیلی دوستش دارم و دو ساله باهم تو رابطه ایم، اون در گذشته کمتر اما الان میدونم که واقعا دوستم داره اما متاسفانه وضع مالی خیلی خوبی نداره، کارمند یه شرکت خصوصی هست با بیست و خوردی حقوق و از خودش خونه نداره و متاسفانه خانواده حمایتگری هم نداره برای خونه یا عروسی گرفتن

بینهایت دوستش دارم اما با این شراطی که پیش اومده و این تورما واقعا میترسم و خب خیلی خواستگارای بهتری دارم و میترسم اینده با خودم بگم اشتباه کردم که دنبال رفاه و پول نرفتم

شما بودین با چنین شخصی ازدواج میکردین؟ یا منطقی تر تصمیم میگرفتین؟

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داره حداقل یه خونه اجاره کنه؟

باهم باید کار کنیم دیگه، منم شاغلم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
۲ ساله با همین اسم شناسنامه ای مادرشو میدونی

اره چرا ندونم؟

چنین شرایطی داره طرفم و از خودم مطمئنم که برای زندگیمون تلاش میکنیم و میرم سرکارو طرفم ۲شیفت میره سرکار تا بتونیم بسازیم اره قبول کردم

نمیشه بار زندگی رو دوش ینفر باشه تو این شرایط