2777
2789
عنوان

وسواس داره خفه ام میکنه لطفا بیاید

302 بازدید | 46 پست

من رفتم حموم چون وسواس دارم خودمو خیلی میشورم ۲ ساعت تو حموم بودم ( نیاید بگید وای چقدر زیاد و فلان خودم میدونم زیاده) بعد اومدم حولمو بردارم یهو افتاد روی فرش، حالا بد دل شدم میگم نکنه نجس شده باشه نکنه کثیف شده باشه مثل خوره افتاده به جونم😭😭😭 کاش میمردم خلاص میشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه. خودتم لطفا یه تلاشی بکن زن برادر منم وحشتناک وسواس داشت از وقتی شاغل شده وقت اضافی نداره که به کثیفیها شک کنه شکر خدا بهتر شده شمام اگر شاغل نیستی سرت رو با یه چیزی گرم کن فکر های شیطانی نیاد سراغت

اسمم نظر همسرمه

یکی از اقوام ما وسواس نماز خوندن داشت که مبادا جاییم خونی باشه

چادرنمازش رو با انگشت بریده ش خونی کرد و باهاش نماز خوند. شیطون دست از سرش برداشت.

شما تعمیم بده به مشکل خودت

یا رفیق
یعنی چی شک حساب نیست؟

توی احکام تا به نجس بودن چیزی مطمئن نشدید ، پاکه

شما شک داری و مطمئن نیستی پس پاکه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
ن بابا حساس نشوخیلی میره رو مخت برو ی آب خالی بگیر رو بدنت با ی شال تمیزی خشک کن حولتم بنداز ماشین

آخه ۲ ساعت تو حموم بودم مامانم عصبی میشه اگه باز برم تو حموم غر میزنه

خودمو با این طرف حوله خشک کردم یعنی با اون طرفش که افتاد خشک نکردم

حالا کثیفم یا نه؟ حوله رو بشورم؟