2777
2789
عنوان

خانما متاهل میشه بیایید

245 بازدید | 17 پست

تا حالا شده بخاطر شما یه اتفاقی ناخواسته بیوفته که باعث ضررش بشه.مقصر خودش بوده ولی خب بخاطر شما اینطور ضرر کنه

مثال بزنم مثلا ماشینش خراب بشه

من همش خودمو سرزنش میکنم😑 در صورتی که طرفم اصلا براش مهم نیست این اتفاق افتاده

ایا برای شما پیش امده؟

خیر

من کاراییم که خودم مقصرم جوری میپیچونم که همسرم مقصر شه و بیاد معذرت خواهی 😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر من کاراییم که خودم مقصرم جوری میپیچونم که همسرم مقصر شه و بیاد معذرت خواهی 😊

😁😅

من خودمو مقصز میدونم .ناراحتی میکنم

درصورتی اصلا براش مهم نیست مثلا فلان اتفاق افتادا

😁😅من خودمو مقصز میدونم .ناراحتی میکنمدرصورتی اصلا براش مهم نیست مثلا فلان اتفاق افتادا

حساسی چقدر

اتفاق اسمش روشه هر لحظه امکانش هست

خدارو شکر شوهرتم فهمیدس

بی خیال

تنتون سلامت ❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حساسی چقدر اتفاق اسمش روشه هر لحظه امکانش هست خدارو شکر شوهرتم فهمیدس بی خیال تنتون سلامت ❤️

ممنونم عزیزم.باورت میشه با حرفتون دلم ازامگرفت

تقصیر منم نبود.خودش بی دقتی کرد.

ما هنوز ازدواج نکردیم.خدا کمکمون کنه میخواییم جدیش کنیم دیگه.

ممنونم از محبتتون.همچنین شما

ممنونم عزیزم.باورت میشه با حرفتون دلم ازامگرفتتقصیر منم نبود.خودش بی دقتی کرد.ما هنوز ازدواج نکردیم. ...

خوب خداروشکر ❤️

ایشالله به زودی بهم برسیدو خوشبخت شید 🌹

فدای تو مهربون😘😘❤️

خوب خداروشکر ❤️ایشالله به زودی بهم برسیدو خوشبخت شید 🌹فدای تو مهربون😘😘❤️

مرسی عزیزدلم ممنونم از حس و انرژی خوبت.🫂💓

ممنونم بابت وقتی که گزاشتی💓🙏😘

من ماشین بابامو برداشتم ی تصادف خیلی بد کردم ماشین داغون شد ...

شوهرم و بابام فقط گفتن فدای سرت و پولشو همسرم داد ...

چرا خودمو سرزنش کنم خب

اتفاقه دیگه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خیر من کاراییم که خودم مقصرم جوری میپیچونم که همسرم مقصر شه و بیاد معذرت خواهی 😊

آفرین به تو زن ایرانی😍

بهت افتخارمیکنم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
من ماشین بابامو برداشتم ی تصادف خیلی بد کردم ماشین داغون شد ...شوهرم و بابام فقط گفتن فدای سرت و پول ...

خداروشکر تن خودتون سلامته

من ناراحت شدم .اون ناراحت نیست میگه مهم نیست فدای سرت

.در صورتی که شاید باید اینطور رفع میشد.شاید اتفاق بدتری پیش رو بود.اینطوری رفع شد

از الان دیگه نمیگم بهش.😁🙃

خداروشکر تن خودتون سلامتهمن ناراحت شدم .اون ناراحت نیست میگه مهم نیست فدای سرت.در صورتی که شاید باید ...

نگو عزیزم ...

اتفاقه

ایشالا همیشه خیر باشه براتون

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
نگو عزیزم ...اتفاقه ایشالا همیشه خیر باشه براتون

امروز یکبار گفنم.دیگه نمیگم .البته نگفتم تقصیر من بود.گفتم اون سری ماشین رفت توو چاله..

عزیزید ممنونم از محبتتون🙏💓

آفرین به تو زن ایرانی😍بهت افتخارمیکنم

قربونت 😁❤️😘

قربونت 😁❤️😘

من اوایل زندگیمون اینقدر خنگ وساده بودم شوهرم کارای اشتباهه خودشم مینداخت گردنه من ولی الان جوری عوض شدم که میگه اول ازدواج خیلی بهتربودی

منم بهش میگم خودت عوضم کردی😁

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....